Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri de frumusete in fata carora barbatii nu pot rezista

de Camelia Diaconu la 2018-05-30
Trucuri de frumusete in fata carora barbatii nu pot rezista
Fiecare femeie isi doreste sa faca o impresie buna la prima intalnire. Imbraca cele mai elegante tinute, se aranjeaza printr-un make up deosebit si apeleaza la tot felul de trucuri pentru a atrage. Insa, dincolo de toate astea, sunt doar cateva trucuri simple, de care, daca tii cont, cu siguranta partenerul se va indragosti iremediabil.


Cand vine vorba de o intalnire, din pacate, nu mai ai o a doua sansa pentru a face o prima impresie, asa ca, asigura-te ca ti-ai indeplinit toate sarcinile inainte sa iesi din casa. Nu ai nevoie de tinute extravagante, de machiaj nici nu mai vorbim, caci stim deja faptul ca barbatii prefera femeile cat mai naturale. Iata cum sa te aranjezi pentru a-l cuceri!
 
Poarta parul desprins si aranjat cat mai natural. Barbatilor nu le plac femeile aranjate pana la ultimul fir de par. Excesul de fixativ, spuma pentru par sau alte minuni nu vor face altceva decat sa il indeparteze. Multe studii facute de catre specialistii in frumusete au demonstrat faptul ca barbatii le gasesc mult mai atragatoare pe femeile care au parul lung si il poarta cat mai natural. Le considera sexy si naturale, mai ales daca poarta niste bucle lejere.
 
Poarta rosu. Rosul te scoate in evidenta, indiferent despre ce piesa de vestimentatie vorbim. In detrimentul unui ruj rosu, poarta o rochia rosie sau o camasa care sa te evidentieze. Rosul este culoarea pasiunii, este culoarea care simbolizeaza incredere si te poate ajuta sa ai o atitudine mult mai pozitiva, chiar daca emotiile te coplesesc. 
 
Un make up cat mai natural. Niciun barbat nu isi doreste sa te ia in brate si sa ramana cu urme de fond de ten pe camasa. Intotdeauna prefera machiajul natural, fara farduri mult prea accentuate sau culori aprinse. Nici fardul negru nu este printre nuantele preferate de catre barbati. Incearca sa adopti un machiaj cat mai natural, care sa ii evidentieze trasaturile fetei si care sa te puna intr-o lumina favorabila.
 
Nu exagera cu imbracamintea. Iti doresti sa arati bine pentru a-l cuceri, insa nu pica in extrema opusa, atunci cand te aranjezi in exces. Nu incerca sa apari la prima intalnire intr-o fusta scurta sau cu un decolteu provocator, poate ca ii vei rapi privirea, insa sufletul cu siguranta nu. Chiar barbatii au spus in nenumarate randuri ca nu isi doresc sa vada tot ce poate oferi o femeie din prima, ci vor sa descopere pe parcurs. 
 
Poarta-te cat mai natural. Nu fi crispata si nu incerca sa exagerezi cu povestile din copilarie sau despre fostii iubiti. Fa-l sa rada, gasiti subiecte comune de discutie si incercati sa dezvoltati cat mai mult subiectul pentru a descoperi daca va potriviti sau nu. Provoaca-l sa iti povesteasca un moment amuzant, un moment stanjenitor prin care a trecut, pentru a vedea daca este dispus sa isi deschida sufletul in fata ta. 
 
Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0