Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri rapide care te scapa de cearcanele inestetice

de Ana-Maria Tudor la 2020-10-01
Trucuri rapide care te scapa de cearcanele inestetice
Cearcanele sunt afectiunile tot mai des intalnite in special in randul femeilor, iar motivul principal care determina aparitia acestora sunt noptile pierdute si acumularea oboselii.


Hiperpigmentarea, adica excesul de melanina, este cea care favorizeaza aparitia cearcanelor. Aceasta este evidenta la persoanele cu piele inchisa la culoare, in timp ce femeile cu tenul deschis au o piele tot mai subtire in jurul ochilor pe masura ce imbatranesc si devin tot mai vizibile venele albastre-vinetii.

Iata cateva trucuri care sa va ajute sa estompati cearcanele inestetice:

Dormi pe o perna mai voluminoasa

Daca obisnuiesti sa dormi fara perna sau pe o perna micuta, renunta la acest obicei. Alege o perna mai voluminoasa, care te ajuta sa tii capul mai sus decat restul corpului. Acest truc ajuta la reducerea cantitatii de fluide care se acumuleaza in zona de sub ochi pe timpul noptii.

10 minute de sport in fiecare dimineata
Daca vrei sa fii in forma intreaga zi si sa arati bine, putina miscare de dimineata este solutia. Chiar si cateva genoflexiuni in timp ce te speli pe dinti sau un jogging usor in drum spre metrou ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui. Asta te ajuta sa te concentrezi si creste nivelul de energie, dar contribuie si la reducerea cearcanelor si pungilor de sub ochi.

Masca naturala cu ou
Separa albusul unui ou de galbenus si amesteca-l bine. Apoi, aplica-l cu ajutorul degetului pe intreaga zona de sub ochi si maseaza usor. Lasa-l sa se usuce, iar apoi spala-te pe fata cu apa calduta.

Comprese de ceai congelate
Pune la congelator pentru cateva ore doua pliculete folosite de ceai. Aplica-le apoi pe zona ochilor si lasa-le sa actioneze pentru 20 de minute. Repeta actiunea de doua ori pe saptamana si vei observa ca pungile de sub ochi si cearcanele inestetice se vor retrage.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.22 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa de cearcane

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0