Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 remedii naturale pentru a scapa rapid de cearcane

de Ana-Maria Tudor la 2014-10-07
3 remedii naturale pentru a scapa rapid de cearcane
Indiferent de varsta, de profesie si de sex, zi de zi avem cu totii de a face cu o problema comuna: cearcanele. Daca sunteti mai putin norocosi, primele cearcane isi pot face simtita prezenta inca din adolescenta, nu doar la maturitate.


Zona intunecata de sub ochi nu este prea  placuta din punct de vedere estetic, nici pentru femei, nici pentru barbati. Cearcanele sunt asociate cu oboseala si nivelul de stres, insa nu sunt singurii factorii care contribuie la aparitia lor. De acest aspect sunt responsabile in egala masura si alimentatia, activitatea fizica si stilul de viata.

Stim ca nu este deloc placut sa aveti de a face zi de zi cu cearcanele, mai ales daca acestea devin treptat tot mai intense, de aceea, va recomandam cateva trucuri pentru a scapa rapid de ele:

Ceaiul verde - scoate pliculetele de ceai verde din apa clocotita si lasa-le pe o farfurie sa se raceasca, pana ajung la o temperatura suportabila. Aplica-le apoi pe zona ochilor pentru cateva minute. Datorita antioxidantilor pe care ii contine ceaiul verde, vei observa regresia procesului de imbatranire si retragerea pungilor de sub ochi. Este indicat sa repeti procedura de 3 ori pe saptamana pentru a obtine rezultate.

Uleiul de migdale - aplica-l pe un disc demachiant si tamponeaza usor zona ochilor. Uleiul de migdale ajuta la regenerarea rapida a celulelor si la estomparea cearcanelor. Repeta procedura de cateva ori pe saptamana si vei obtine un aspect al fetei mai luminos.

Masca facuta acasa din zeama de lamaie, cartof si rosii - rade cartoful, adauga pasta de la rosii si putina zeama de lamaie, amesteca bine si aplica masca pe intreaga fata, unde o vei lasa sa actioneze o jumatate de ora. Daca vei repeta procedura de doua-trei ori vei observa retragerea rapida a cearcanelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.81 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cearcane

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scapa de cearcane

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0