Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Utilizarile incredibile ale pudrei de talc

de Viorica Ghinea la 2021-12-20
Utilizarile incredibile ale pudrei de talc
Multi dintre noi asociem pudra de talc doar cu ingrijirea pielii sensibile a bebelusilor, insa acest produs merita mai multa atentie din partea noastra. Vei fi surprinsa sa descoperi cate utilizari poate avea in viata de zi cu zi. Nu te mai tinem in suspans, ci iti enumeram mai jos in cate moduri interesante si utile poti sa folosesti pudra de talc.


Foloseste pudra de talc pentru a…

1. … a trata eczemele.

Te confrunti cu iritatii si mancarimi? Aplica cu incredere pudra de talc pe zonele cu probleme si vei scapa de aceste senzatii neplacute rapid. Acest produs calmeaza mancarimile, estompeaza roseata si grabeste vindecarea.

2. … a oferi volum genelor.

Ce faci atunci cand te dezamageste rimelul pentru volum? Presari putina pudra pe firele de par inainte sa aplici mascara, apoi te poti bucura de o privire intensa si misterioasa, ca a actritelor retro. Efectul este incredibil, motiv pentru care te vei indragosti pe loc de acest truc beauty.

3. … inlatura nisipul de pe piele.

Cu siguranta te-ai confruntat la mare cel putin o data cu acel moment frustrant in care voiai sa aplici crema de protectie, dar simteai prea mult nisip pe piele. Poti scapa cu usurinta de aceasta neplacere cu ajutorul pudrei de talc.

4. … a inlocui cu succes samponul uscat.

Adori sa incluzi in ritualul de ingrijire sampon uscat, dar in acelasi timp stii ca acesta este un produs nociv pentru sanatatea ta. Nu poti renunta la el, dar stii ca nici nu iti face bine. Solutia? Inlocuieste-l cu pudra de talc. Presara putina la radacina firelor de par, in zonele unde sebumul este secretat in exces. Daca ai parul negru, amestec-o cu cacao, iar daca esti roscata, foloseste si scortisoara in mix. Distribuie compozitia cu ajutorul unui pieptene si nimeni nu va sti ce truc ai aplicat.

5. … face noptile de vara mai odihnitoare.

Oricat ar fi vara de frumoasa, trebuie sa recunoastem ca noptile in care ne chinuie caldura nu se numara printre preferatele noastre. Din fericire, exista o metoda naturista care te va ajuta sa dormi precum un bebelus. Seara, inainte de culcare, presara pe cearceaf pudra de talc. Acest produs te va ajuta sa te simti fresh si uscata toata noaptea.

6. … usura procesul de epilare.

Inainte sa te epilezi cu ceara, aplica pe zona pe care urmeaza sa o epilezi putina pudra. Aceasta va absorbi uleiul natural al pielii si va favoriza o epilare ca la carte. Cand vei trage fasiile de ceara, firele de par se vor rupe chiar de la radacina, astfel ca te vei putea bucura de piele fina timp indelungat. In plus, acest produs are si rolul de a preveni iritatiile ulterioare.

7. … improspata garderoba.

Simti un miros de umezeala atunci cand deschizi dulapul cu haine? Daca ai raspuns afirmativ, ai inca un motiv pentru care sa folosesti pudra de talc in casa ta. Pune putina pudra intr-un recipient mic, apoi introdu-l in dulap, pentru a absorbi umezeala si a indeparta mirosul de mucegai.

8. … alunga mirosul neplacut din pantofi.

Pudra de talc reprezinta o metoda simpla si ieftina de a scapa de mirosul neplacut din incaltaminte. Nu trebuie decat sa o presari in pantofi si sa o lasi sa actioneze peste noapte.

Pudra de talc are multe intrebuintari utile in gospodarie, asa ca nu ar trebui sa stai pe ganduri daca sa o achizitionezi ori nu. Nu te va dezamagi niciodata!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pudra de talc

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0