Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacante de toamna - ce sa vizitezi in acest sezon

de Camelia Diaconu la 2018-10-05
Vacante de toamna - ce sa vizitezi in acest sezon
Nici nu s-a instalat bine toamna ca deja suntem nostalgici si ne gandim la vacantele pe care le-am avut vara asta. Insa, cine a spus ca toamna nu este momentul ideal sa mergi intr-o noua vacanta? Iti recomandam cateva tari pe care sa le vizitezi in acest sezon!


5 Idei de vacanta pentru toamna
 

Fie ca vrei sa mergi sa te mai bucuri de cateva zile calduroase ori doar vrei sa mergi sa te relaxezi si sa vizitezi cateva puncte de atractie importante, nu ai cum sa nu iti gasesti o locatie care sa te incante. Este perioada perfecta de vacanta mai ales ca acum gasesti o multime de oferte pentru city-break-uri in orase frumoase, ce au in spate o poveste aparte. 
 
Tel Aviv, Israel. Daca inca mai vrei sa te bucuri de soare si sa capeti un bronz placut de toamna, atunci cu siguranta Tel-Aviv este destinatia perfecta. Vara nu s-a terminat acolo, iar riviera franceza te va ajuta sa te detasezi complet de toate gandurile si doar sa te bucuri de viata. Pentru ca este inceput de toamna nu te vei chinui sa cauti un loc liber pe plaja deoarece nu mai este atat de plin de turisti ca pe timpul verii. Vei gasi preparate culinare cu specific mediteraneean de exceptie, localuri situate pe plaja si o multime de activitati ale caror amintiri iti vor ramane pe viata.
 
Lisabona, Portugalia. Unul dintre cele mai colorate orase care te va ajuta sa te detasezi de tot stresul cotidian. Lisabona este orasul care, in plin sezon, are preturi mari indiferent ca vorbim despre bilete, cazare sau restaurante, insa avantajul la inceput de toamna este ca preturile scad si gasesti chiar oferte avantajoase. Vremea inca este foarte frumoasa, calduroasa, iar soarele straluceste toata ziua. Te vei bucura de arhitectura orasului, te relaxarea oamenilor din zona si bineinteles de mancarea delicioasa.
 
Toscana, Italia. Inceputul lui octombrie este momentul perfect pentru a vizita Toscana deoarece temperaturile nu mai sunt asa de ridicate, iar festivalurile dedicate recoltei abia acum incep. Se sarbatoresc recolte de struguri, castane, dovleci, ciuperci, etc. Traditia gastronomica este extrem de bogata si vei ramane cu amintiri placute pentru toata viata. 
 
Sevilia, Spania. Cunoscuta deja drept una dintre destinatiile cele mai calduroase pe timp de vara, Sevilia este ideal de vizitat toamna. Inca te vei putea bucura de mirosul proaspat de portocale, dar si de terasele cu cele mai bune bauturi si mancaruri. Poti vizita in liniste si atractiile turistice deoarece orasul nu va mai fi la fel de plin de turisti precum in mijlocul verii. 
 
Islanda. Te vei bucura de una dintre cele mai relaxante vacante inainte de venirea iernii. Islanda este tara care iti pune la dispozitie libertatea de care a nevoie, aer curat si mancare delicioasa. Te poti relaxa in spatiile amenajate cu apa termala si totodata te poti bucura de peisajele superbe pe care rar ai ocazia sa le vezi. Poti vizita vulcanii, ghetarii si cascadele reprezentative ale oraselor din Islanda.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0