Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 destinatii de vacanta pentru luna ianuarie

de Sunt Fericita la 2019-11-25
Top 5 destinatii de vacanta pentru luna ianuarie
Mai este foarte putin timp pana la vacanta de iarna, asa ca ar fi bine sa iti faci deja planurile pentru distractie. Luna ianuarie este ideala pentru cateva city-break-uri, asa ca noi iti recomandam top 5 destinatii care te vor surprinde placut!


Cum ai putea sa iti incepi cel mai bine anul daca nu cu o vacanta?  Ai nevoie de o destinatie care sa te incarce cu energie pozitiva pentru a putea face fata cu biro tuturor provocarilor din noul an.  Iata cateva idei:
 
Copenhaga. Este deja cunoscut drept orasul oamenilor care iubesc sa mearga pe bicicleta. In Copenhaga te poti bucura de peisaje de poveste si de experiente culinare nemaipomenite. Este orasul care te oblige sa fii activ si sa faci miscare in cel mai frumos mod. Numai bine, te antrenezi pentru a face fata situatiilor pe care le vei intalni in noul an.
 
Edinburgh. Capitala Scotiei, Edinburgh este considerat unul dintre cele mai verzi orase din lume. Te vei bucura de o priveliste de poveste in centrul orasului, iar cel mai interesant punct turistic pe care nu trebuie sa il ratezi este castelul de pe coasta unuia dintre vulcanii orasului. 
 
Florenta. Este orasul pe care neaparat trebuie sa il treci pe lista. Are o arhitectura impresionanta si o atmosfera care te va cuceri inca din primul moment. Florenta este un oras destinat indragostitilor, iar daca planuiesti o vacanta romantica, atunci cu siguranta acesta este locul ideal. In Florenta gasesti o multime de punct turistice, magazine si piete care te vor impresiona.
 
Stockholm. Daca iti doresti sa vizitezi un oras elegant si cochet, atunci nu trebuie sa ratezi orasul Stockholm. Sunt o multime de puncte de atractie si elemente fascinante in oras plus Muzeul Vasa care este cunoscut deja pentru faptul ca detine singura nava din secolul al VII-lea. Daca iti doresti o vacanta in care sa si schiezi, atunci aici este alegerea perfecta.
 
Viena. Daca vrei o vacanta in care doar sa te plimbi, atunci trebuie sa ajungi in Viena. Aici vei gasi printre cele mai frumoase cladiri din Europa, dar si cea mai veche gradina zoologica din lume. Este orasul care te ajuta sa ramai in spiritul sarbatorilor de iarna si care iti ofera liniste sufleteasca. Nu uita nici de ciocolata pe care o gasesti in Viena, este orasul cunoscut pentru dulciurile delicioase. 

Sursa foto:pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0