Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli de fashion de evitat in aceasta vara

de Sunt Fericita la 2014-06-12
5 greseli de fashion de evitat in aceasta vara
In aceste luni caniculare obisnuim sa iesim in evidenta mai mult ca oricand: prin tinute vestimentare iesite din comun, prin coafuri speciale, impletituri, make-up si diverse accesorii, iar aceste tendinte duc de multe ori la adevarate catastrofe in materie de fashion.


Stim ca vreti sa fiti cochete si ca este momentul sa va evidentiati cu silueta pentru care ati muncit atat de mult timp, prin sport si o alimentatie sanatoasa si mai ales cu rochitele pe care le-ati achizitionat de cateva luni si nu ati gasit inca momentul sa le purtati, pentru ca vara asta s-a cam lasat asteptata.

Tocmai din acest motiv va prezentam cinci trucuri care sa elimine orice posibilitate de...ridicol.

1. Fondul de ten
Fondul de ten pe timpul verii reprezinta un subiect delicat, mai ales ca multe dintre noi nici macar nu il suportam pe timpul caniculei. De cate ori ati simtit cum va strange pielea si cum va face sa transpirati mai mult decat de obicei? Cu toate acestea, fondul de ten va protejeaza de particulele de praf care v-ar putea distruge tenul! Au grija insa, pentru ca fondul de ten pentru vara trebuie sa fie unul special, fiind o perioada in care multe dintre noi intentionam sa facem plaja si sa ne bronzam. Fondul de ten prea deschis, la fel ca si cel deschis, creeaza un efect de masca, de aceea, incearca sa alegi un produs care sa se uniformizeze perfect pe fata si sa se adapteze culorii tenului tau!

2. Fardul de obraz
Urmatorul pas dupa aplicarea fondului de ten, in cazul unui make-up simplu, de zi, este fardul de obraz si mascara. Ai grija insa la fardurile de obraz in culori intense! Nu vrei sa arati de parca tocmai ai alergat la maraton! Fardul de obraz trebuie aplicat intr-un strat simplu, care abia-abia sa poate fi observat.

3. Conturul de buze
Folosit in exces, conturul de buze se poate transforma intr-o adevarata catastrofa! Nu folositi niciodata un contur de buze mai inchis fata de nuanta rujului pe care il folositi. Evident, conturul de buze nu se foloseste fara sa fie aplicat si un ruj lucios.

4. Deodorantul
Ce poate sa fie mai neplacut pe perioada verii fata de o tinuta care sa scoata in evidenta transpiratia abundenta? Poate ca iti imaginezi ca nu este o rusine faptul ca transpiri vara, caci toata lumea o face. Ei bine, nu este chiar asa. Alege-ti un deodorant cu protectie mare, care sa nu lase insa pete albe pe haine si evita sa porti tinute din materiale lucioase. Alege de cate ori ai ocazia sa porti haine din in sau bumbac.

5. Parul
Pe perioada verii, parul se ingrasa mult mai usor, din cauza sebumului provocat de caldura si transpiratie, iar spalatul pe cap in fiecare zi nu este o solutie recomandata. Evita pe cat de mult poti sa folosesti placa de intins, pheon-ul si bigudiurile electrice pe perioada verii si incearca sa iti tai varfurile cat mai des, pentru a scapa de firele deteriorate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0