Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua salate de primavara cu ridichi rosii

de Alina Ilie la 2024-04-02
Doua salate de primavara cu ridichi rosii
Ridichile rosii sunt o alegere excelenta pentru consumul zilnic datorita beneficiilor lor nutritionale si versatilitatii in bucatarie. Iata cateva motive pentru a le consuma si trei retete delicioase de post cu ridichi:


Ridichi rosii: de ce sa le consumi? TOP 5 beneficii pentru sanatate


Bogate in nutrienti: Ridichile rosii sunt o sursa buna de vitamine si minerale, precum vitamina C, potasiu, fier si fibre dietetice.
 
Continut mic de calorii: Ridichile rosii sunt scazute in calorii, fiind ideale pentru persoanele care incearca sa-si controleze greutatea.
 
Bogate in antioxidanti: Aceste legume contin antioxidanti care pot ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, contribuind la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inima si cancerul.
 
Benefice pentru digestie: Ridichile rosii sunt o sursa buna de fibre, care pot ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv si la prevenirea constipatiei.
 
Ajuta la hidratare: Deoarece contin in mare parte apa, ridichile rosii pot contribui la hidratarea organismului.
 
Aceste doua retete cu ridichi sunt gustoase si sanatoase si pot fi savurate cu incredere in timpul postului.
 

Salata de ridichi si spanac

 
Ingrediente:
 
- Ridichi rosii, taiate felii subtiri
- Frunze de spanac
- Ceapa rosie, felii subtiri
- Otet de mere sau lamaie
- Ulei de masline
- Sare si piper
 
Instructiuni:
 
Se amesteca ridichile taiate, frunzele de spanac si ceapa rosie intr-un castron mare. Se prepara un dressing din otet de mere, ulei de masline, sare si piper, apoi se toarna peste salata.
Se amesteca bine si se serveste.
 

Salata de ridichi rosii cu hrean si iaurt

 
Ingrediente:
 
- Ridichi rosii, taiate cubulete
- Hrean ras
- Iaurt de soia sau iaurt vegetal
- Sare si piper
- Marar proaspat tocat (optional)
 
Instructiuni:
 
Amesteca cubuletele de ridichi cu hreanul ras intr-un bol.
Adauga iaurtul de soia sau iaurtul vegetal si amesteca bine.
Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si adauga marar proaspat tocat, daca doresti.
 
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Nu de putine ori ni se intampla sa simtim nevoia unui aliment dulce si chiar sa devenim nervosi din ...
Cand ai fost diagnosticat cu diabet deja te gandesti ca trebuie sa renunti la toate placerile ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016