Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doua salate de primavara cu ridichi rosii

de Alina Ilie la 2024-04-02
Doua salate de primavara cu ridichi rosii
Ridichile rosii sunt o alegere excelenta pentru consumul zilnic datorita beneficiilor lor nutritionale si versatilitatii in bucatarie. Iata cateva motive pentru a le consuma si trei retete delicioase de post cu ridichi:


Ridichi rosii: de ce sa le consumi? TOP 5 beneficii pentru sanatate


Bogate in nutrienti: Ridichile rosii sunt o sursa buna de vitamine si minerale, precum vitamina C, potasiu, fier si fibre dietetice.
 
Continut mic de calorii: Ridichile rosii sunt scazute in calorii, fiind ideale pentru persoanele care incearca sa-si controleze greutatea.
 
Bogate in antioxidanti: Aceste legume contin antioxidanti care pot ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi, contribuind la reducerea riscului de boli cronice, cum ar fi bolile de inima si cancerul.
 
Benefice pentru digestie: Ridichile rosii sunt o sursa buna de fibre, care pot ajuta la mentinerea sanatatii tractului digestiv si la prevenirea constipatiei.
 
Ajuta la hidratare: Deoarece contin in mare parte apa, ridichile rosii pot contribui la hidratarea organismului.
 
Aceste doua retete cu ridichi sunt gustoase si sanatoase si pot fi savurate cu incredere in timpul postului.
 

Salata de ridichi si spanac

 
Ingrediente:
 
- Ridichi rosii, taiate felii subtiri
- Frunze de spanac
- Ceapa rosie, felii subtiri
- Otet de mere sau lamaie
- Ulei de masline
- Sare si piper
 
Instructiuni:
 
Se amesteca ridichile taiate, frunzele de spanac si ceapa rosie intr-un castron mare. Se prepara un dressing din otet de mere, ulei de masline, sare si piper, apoi se toarna peste salata.
Se amesteca bine si se serveste.
 

Salata de ridichi rosii cu hrean si iaurt

 
Ingrediente:
 
- Ridichi rosii, taiate cubulete
- Hrean ras
- Iaurt de soia sau iaurt vegetal
- Sare si piper
- Marar proaspat tocat (optional)
 
Instructiuni:
 
Amesteca cubuletele de ridichi cu hreanul ras intr-un bol.
Adauga iaurtul de soia sau iaurtul vegetal si amesteca bine.
Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si adauga marar proaspat tocat, daca doresti.
 
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Creierul uman este cel mai important si complex organ care ascunde o multime de secrete. Chiar daca ...
Cunoscuta initial ca o arta martiala originara din China, Tai Chi este o practica extrem de ...
Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016