Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obiceiuri de zi cu zi care imbatranesc pielea

de Sunt Fericita la 2018-08-23
Obiceiuri de zi cu zi care imbatranesc pielea
Din cauza stresului si factorilor externi cu care zilnic intram in contact, de multe ori organismul nu mai poate face fata, iar efectele negative se vad in mod direct la nivelul pielii. Organismul nu mai poate produce un numar la fel de mare de hormoni fapt ce duce la imbatranirea pielii. Avem obiceiuri nesanatoase aproape zilnic, pe care uneori le facem in mod involuntar, fara sa stim cat de mult ne pot afecta calitatea pielii. Iata care sunt acelea!


Obiceiuri care imbatranesc pielea
 

Sunt o multime de activitati pe care le facem zilnic, fara sa ne dam seama de multe ori, dar care grabesc procesul de imbatranire al pielii. Iti spunem care sunt cele mai importane si ce trebuie sa eviti pe viitor.
 
Evita mancarurile grele, care pot provoca inflamatii. Vorbim aici despre uleiurile vegetale, despre carnea rosie, produsele cu un continut ridicat de zahar, margarina, produsele procesate, painea alba. Toate acestea nu ii ofera pielii tale un aport de sanatate, ba mai mult, pot duce la aparitia inflamatiilor cronice. Acest tip de inflamatii pot duce la formarea ridurilor mult mai repede decat este cazul.
 
Alcoolul in exces. Alcoolul deshidrateaza cel mai repede organismul, fiind o sursa naturala diuretica. Asa ca, in momentul in care alcoolul este consumat in exces, in mod automat este asorbita si hidratarea naturala a pielii, fapt ce poate duce la aparitia ridurilor, a acneei si a petelor rosii.
 
Stresul. Este una dintre cele mai grele boli ale secolului, cu care, din pacate, ne confruntam multi dintre noi. Grijile, starile de anxietate si stresul duc la imbatranirea creierului, la cresterea tensiunii arteriale si in mod sigur la imbatranirea grabita a pielii.
 
Lipsa somnului. Cand nu dormi suficient, sanatatea corpului este cea mai afectata. Organismul este slabit, la fel si sistemul imunitar, fiind mult mai deschis in fata virusilor si bacteriilor. Memoria este afectata si ea, gradul de concentrare fiind mult mai scazut. Este recomandat sa incerci sa dormi intre 7 si 9 ore pe noapte.
 
Fumatul. Pe langa alte boli pe care le poate aduce organismului, fumatul este si o cauza majora ce duce la imbatranirea rapida a pielii.
Creste tensiune arteriala, poate provoca aparitia cancerului la plamani si bineinteles iti poate afecta frumusetea pielii, afectand si colagenul. 
Bronzul. Expunerea la soare, mai ales in intervalul orar nepotrivit si fara factor de protectie, duce automat la imbatranirea pielii. Expunerea la soare duce la slabirea celulelor pielii, dar si a vaselor de sange.
 
Produsele de ingrijire nepotrivite. Vorbim aici despre toate produsele de make-up pe care le folosesti zilnic. Un fond de ten nepotrivit tenului tau, o pudra sau chiar crema de fata. Chiar daca le folosesti cu scopul de a ascunde anumite imperfectiuni, efectele pot fi inverse, tenul sa capete un aspect mult prea incarcat si batranicios. De asemenea, nu uita nici de demachierea si curatarea tenului care este esentiala in fiecare dimineata si seara.  

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0