Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ai un par frumos, fara sa mergi la coafor

Cum sa ai un par frumos, fara sa mergi la coafor
Atat femeile, cat si barbatii, isi fac griji privind aspectul parului si investesc si bani si energie pentru a avea un par frumos, sanatoas si stralucitor. Programarea la coafor nu este neaparat necesara, nici cheltuirea unui sac de bani pe produse de ingrijirea a parului, trebuie numai sa urmazi cativa pasi simpli si vei avae un par frumos, fara coafor.


1. Adopta o dieta sanatoasa
Daca vrei sa ai un par sanatos si stralucitor, in primul rand trebuie sa ai grija la ceea ce mananci. Aspectul parului este oglinda felului in care functioneaza organismul. Renunta la excese, dar nu exagera - adopta o dieta sanatoasa si echilibrata, pentru ca iti va face parul frumos si sanatos. La fel de importantanta este hidratarea, pentru ca, oricat de incredibil ar parea, parul e facut in proportie de 25% din apa; bea, asadar, 8-10 pahare de apa pe zi.

2. Lasa parul sa se usuce de la sine
Dupa spalare, nu iti usca parul cu uscatorul. E preferabil sa il stergi usor, fara miscari agresive, cu un prosop moale. Uscatorul, placa de intins parul sau ondulatorul afecteaza negativ parul, pentru ca il usuca si ard.

3. Piaptana parul cu o perie potrivita
Cumpara-ti o perie potrivita parului tau, altfel risti sa iti degradezi singura podoaba capilara. Imediat dupa ce l-ai spalat si parul este ud, foloseste un pieptene din lemn, cu dinti rari, ca sa descurci firele incalcite; nu pieptana parul de la radacina, ci dinspre jumatatea lugimii. Cand parul e uscat, foloseste o perie cu peri naturali.

4. Hidrateaza parul si taie varfurile despicate
Poti sa scapi de varfurile despicate daca aplici un balsam hidratant dupa spalare. Chiar si asa, varfurile trebuie tunse o data la 3 luni.

5. Biotina regenereaza foliculii de par
Daca iti cade prea mult par si acesta are un aspect tern, mat, imbacsit chiar si a doua zi dupa ce l-ai spalat, remediul este biotina. Pentru a asimila biotina, consuma banane, iaurt, lapte degresat. Suplimentele de zinc si vitamina B6 stimuleaza cresterea parului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par frumos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre biotina

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0