Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pleci la mare de 1 mai? Iata cum trebuie sa te imbraci

de Camelia Diaconu la 2018-04-26
Pleci la mare de 1 mai? Iata cum trebuie sa te imbraci
Mini vacanta de 1 Mai se apropie cu pasi repezi si, cei mai multi dintre noi, deja ne-am facut planuri pentru o mica escapada. Pentru ca se deschide sezonul estival, marea este locul ideal in care iti poti petrece weekend-ul prelungit. Se anunta cele mai spectaculoase petreceri asa ca, iata ce tinute iti recomandam sa adopti pentru zilele, dar si serile de distractie.


Este momentul rochiilor. Rochiile vaporoase, lungi sau scurte, cu imprimeuri florale ori franjuri sunt piesele vestimentare, care nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau in aceasta mini vacanta. Sunt pline de feminitate si te vor ajuta sa emani eleganta si senzualitate. Nu uita nici de rochiile cu umerii goi. Chiar daca au fost la mare cautare sezonul trecut, ele raman in tendinte si anul acesta si sunt recomandate tuturor femeilor care isi doresc sa se faca remarcate. Sunt elegante si in acelasi timp, datorita croirii si texturii, multe dintre modele sunt si te fac sa pari foarte relaxata si degajata. Pentru a fi o aparitie de senzatie, poti opta pentru o rochie cu umerii goi, dar care sa aiba si diferite imprimeuri florale. Rochiile camasa sunt si ele in mare trend in anul 2018. Sunt confortabile si vin intr-o gama variata de culori si materiale. Astfel ca poti opta pentru o rochie camasa din denim  sau o rochie camasa din in de culoare alb, roz, crem, bej, etc.
Imprimeuri florale din abundenta. Acest trend nu este valabil doar pentru rochii, ci in cazul mai multor piese vestimentare. Asa ca, nu uita sa iti pui in bagajul pentru mini vacanta de 1 Mai si cateva fustite viu colorate, camasi sau chiar pantaloni care au imprimeuri florale din abundenta.
 
Haine din denim. Denimul este in topul celor mai recomandate piese vestimentare pentru acest sezon. Cand spunem denim, ne referim la rochii din denim, fuste, topuri, camasi, orice piesa care iti place si care ti se potriveste. Pentru ca mergi in vacanta la mare, nu uita sa iti pui in bagaj si cateva perechi de pantaloni scurti, mai ales ca prognoza meteo anuntata este una foarte calduroasa. 
 
Topuri elegante. Pentru a combina perfect pantalonii scurti sau fustele, ai nevoie de cateva topuri care sa iti evidentieze trasaturile corpului. Alege ori topuri simple, pe care sa le porti in combinatie cu o fusta viu colorata, ori topuri colorate, pe care sa le porti cu o pereche de pantaloni scurti.
 
Incaltaminte comoda. Petrecerile vor dura de dimineata pana seara si se vor repeta in aceasta mini vacanta, asa ca poarta incaltaminte comoda, care sa te ajute sa te distrezi si sa nu iti dea batai de cap. Tenisi, bocanci, adidasi, dar si pantofi cu toc gros pentru o tinuta eleganta de seara. 
 
Nu uita accesoriile. O tinuta neaccesorizata este una incompleta, care nu te va ajuta sa te remarci. Sezonul acesta se poarta accesorizarea cu ajutorul gentilor, curelelor,  dar si bratari, cercei, ceas ori cat mai multe inele pe degete. Incearca sa vii cu ceva diferit pentru a atrage priviri. Poate o geanta creata chiar de tine sau o pereche de cercei hand made care se potrivesc perfect cu personalitatea ta. 
 
Nu uita nici de make-up. Sezonul acesta se poarta machiajul natural, asa ca renunta la genele false, sprancenele mult prea conturate sau pensate in exces ori fardul de pleoape mult prea accentuat. Fa-ti un machiaj primavaratic, care sa iti scoata in evidenta trasaturile fetei si adauga un strop de stralucire in plus cu ajutorul iluminatorului. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0