Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Revelion 2016: 10 Trenduri de Rochii pentru petrecere dintre ani

de Sunt Fericita la 2015-12-02
Revelion 2016: 10 Trenduri de Rochii pentru petrecere dintre ani
Daca esti curiosa sa aflii ce se poarta de Revelion anul acesta, afla acum care sunt cele mai hot trenduri in materie de rochii. Impreuna cu Laris Fashion am facut o lista cu cele mai frumoase tinute de revelion, potrivite oricarui stil.


Revelionul este unul dintre cele mai importante evenimente sociale ale anului. Este o oportunitate sa uimesti pe toata lumea si sa fii remarcata si complimentata. Ca sa reusesti acest lucru trebuie sa alegi o rochie perfecta din toate punctele de vedere: sa te avantajeze, sa se potriveasca cu mediul in care vei petrece si care sa emane eleganta, rafinament si senzualitate.

Modul in care te simt in seara de revelion iti va influenta felul in care se va desfasura noul an, asa ca de ce sa nu te simti apreciata, increzatoare si sexy?

Tinuta corecta te va face sa fii cea mai invidiata persoana de la petrecere. Nu uita sa tii mereu cont de gradul de formalitate al petrecerii.

Cel mai proeminent trend al acestui an este culoare rosie. Rochiile rosii sunt ceea ce se va purta anul acesta de Revelion asa ca grabeste-te sa iti gasesti modelul potrivit!

Rochiile lungi

Marca a elegantei, rochiile lungi nu vor muri niciodata. Ele ne fac sa ne simtim inalte, feminine si trase prin inel. Le recomandam persoanelor care sunt mai inalte si o silueta mai slaba.

Rochiile lungi te fac sa stralucesti si sa atragi atentia tuturor. Este alegerea perfecta daca petreci noaptea dintre ani intr-un mediu formal.



1 .Rochia lunga cu umerii goi

Cel mai clasic model este rochia lunga cu umeri goi. Iti recomandam un model cu umerii goi sau decupati partial pentru ca un spate sau un umar gol, desi indraznet, emana elaganta.

Potrivite unui mediu formal acest tip de rochii merg asortate cu un lantisor fin si un sal
elegant. Pregateste-te cu ceva cu care sa te acoperi caci la miezul noptii vei iesi afara si prima zi din an e dintre cele mai friguroase.

2. Rochia lunga cu crapatura pe picior

Rochia lunga crapata iti asigura un grad de confort mai ridicat. Ea poate fi crapata in spate sau in lateral pe picior pentru o alura mai senzuala. Garantat vei fura privirile tuturor barbatilor!

O pereche de pantofi speciala este foarte importanta pentru aceasta tinuta. Taietura rochiei iti va scoate in evidenta picioarele asa ca ai mare grija sa te ridici la inaltimea asteptarilor!

3. Rochie lunga de tip Sirena

Pentru cele mai elegante evenimente de Revelion alegem rochia lunga de tip sirena. Lungimea este posibil sa iti creeze unele greutati dar te va transforma in atractia serii. Rosul pasional se va revarsa de pe trupul tau cu naturalete si eleganta.

Acest tip de rochie se potriveste femeilor mai inalte desi cu perechea de tocuri potrivite oricine o poate purta. Ai mare grija sa nu stai mult pe afara pentru ca este usor de murdarit.

Rochiile scurte

Petrecerile de tip cocktail cer o rochie rosie scurta care sa iti permita libertate de miscare. Ele sunt versatile si vesele pentru ca incurajeaza la distractie si socializare. Ideale pentru  locatiile mai putin formale.

Se asorteaza cu o pereche frumoasa de pantofi iti scoate in evidenta picioarele si iti ofera libertate de miscare.



4. Rochia in forma de “A”

Daca iti doresti sa iti scoti in evidenta silueta, rochia scurta in forma de A este alegerea perfecta. Este o rochie a armoniei, completeaza latimea umerilor prin volumul rochiei iar la talia este stransa, la nivelul soldurilor.

Stransa pe bust, ea poate trada un decolteu provocator sau, dupa preferinta, discret. Vei dansa toata seara asa ca pregateste-te cu o pereche de pantofi confortabili.

5. Rochia scurta mulata

Trendul rochiilor mulate este nemuritor pentru ca atat femeile cat si barbatii le iubesc. Merg de minune pentru o seara in club sau la o petrecere cocktail pentru ca ofera libertate de miscare si sunt confortabile.

O rochie mulata te va face sa arati si sa te simti sexy oriunde indiferent de tipul de decolteu pe care decizi sa il afisezi. Daca mergi totusi pe ideea unui decolteu descoperit nu uita sa accesorizezi cu un lantisor.

6. Rochia scurta tip “Empire”

Rochia de tip Empire avantajeaza o silueta mai plinuta datorita taliei foarte ridicate, pana sub sani.  Orice corp de femeie este frumos, iar intr-o rochie model Empire vei arata uimitor.

Modelul Empire ofera naturalete si libertate de miscare si este potrivita unui mediu distractiv, vesel in care te poti simti bine fiind naturala.

Rochiile din dantela

Trendul dantelei este cunoscut ca fiind promovat de vedetele de la Hollywood. Purtand o rochie rosie din dantela te vei simti ca un superstar si vei arata de milioane.

Ele pot fi si lungi si scurte. Iti poti alege modelul potrivit tie in functie de petrecerea la care mergi. Iti garantam totusi ca vei arata senzational si vei intoarce multe capete.



7 .Rochia lunga din dantela

Rochia lunga din dantela este eleganta si te va face sa te simti ca pe covorul rosu. Materialul delicat se simte minunat pe piele, este foarte comod si te face sa arati foarte senzual.

Incearca sa eviti sa o porti pe pielea goala. Tine cont insa ca regula de aur este sa nu dezvalui niciodata prea mult. Daca te decizi sa porti o rochie lunga din dantela, ai grija sa nu fie transparenta.

8. Rochia scurta din dantela

Rochiile scurte din dantela  este combinatia pefecta intre eleganta si distractie si te va face sa te simti stapana pe sine. O poti purta la club dar si la o petrecere intima si toate privirile vor fi asupra ta.

Alege o dantela dublata care doar lasa impresia ca nu porti nimic pe dedesubt. Rosul dantelei adauga un strop de stralucire unei tinute care te va face sa pari misterioasa si seducatoare.

Rochiile asimetrice

Daca vrei sa te distantezi de trendurile clasice ia in considerare rochiile asimetrice. Sunt la moda anul acesta iar caracterul lor inedit le face perfect pentru Revelion.



9. Rochia cu trena

Cel mai popular model este rochia asimetrica cu trena, modelul fiind scurt in fata dar lung in spate. Potrivit oricarei constitutii, rochiile cu trena iti permit sa te simti bine toata noaptea si sa uiti de inhibitii.
 
10. Rochia asimetrica cu o singura maneca

Rochia asimetrica mulata cu o singura maneca este caracterizata ca fiind inedita dar denota o eleganta nemuritoare.  Un semn al senzualitatii, umarul dezvelit este o forma de tachinare a imaginatiei barbatilor.

Unele modele sunt completate cu o maneca din dantela care da o alura exotica vestimentatiei. O poti completa cu un voal simplu si elegant.

Mai multe sfaturi legate de fashion si modele de rochii gasiti pe www.larisfashion.ro!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0