Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

16 tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018. Plus idei de tinute

de Sunt Fericita la 2017-11-09
16 tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018. Plus idei de tinute
Moda se schimba rapid de la un sezon la altul, la fel cum se intampla si acum. Din fericire, unele tendinte se mai pastreaza, deci nu va trebui sa alergi prea mult prin magazine. Se poarta in continuare stilul militar, minimalismul, imprimeurile florale si peplumul, insa apar si cateva influente noi si extrem de interesante. Iata principalele tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018...


Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: HAINE LARGI. Desi de obicei se spune sa porti haine care ti se potrivesc si stau bine pe linia corpului, pentru toamna si iarna asta designerii au venit cu o tendinta pe dos. Se vor purta hainele mari, pantalonii largi, palariile supradimensionate si jachetele imense.


Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: CROIELI STUDIATE. Poate ca iti plac hainele minimaliste si simple, insa pentru toamna si iarna asta, pana si ele sunt atent studiate si croite. E vorba de detalii care scot in evidenta hainele, fara a concura cu functionalitatea.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: INFLUENTE ORIENTALE. In moda occidentala se insunueaza influente orientale care aduc materiale luxoase si o mare atentie pentru detalii. Culorile sunt neobisnuite, imprimeurile vibrante iar croiala trebuie sa fie, intotdeauna, fara cusur.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: STILUL MILITAR. Desi nu ne plac razboaiele, stilul militar vine sa intampine nevoie de imbracaminte practica, comfortabila. Fie ca e vorba de o haina militara sau de culori specifice, stilul militar se poate adapta chiar si tinutelor elegante, dupa cum se vede mai jos.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: GOTHIC. Adica mult negru, piele, catifea, siluete prelungi si detalii decorative atent lucrate.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: TRICOTAJE. Pulovere tricotate, rochii, chiar si cardiganurile tricotate vor fi la moda si sunt perfecte pentru iarna, pentru ca tin cald si sunt comfortabile. Se poarta toate modelele, culorile si lungimile posibile.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: CATIFEAUA. Este un material foarte feminim si moale, care da un aspect vintage oricarei haine si tinute. Se poarta catifea in nuantele toamnei: burgundy, albastru inchis, maro, verde.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: PIELE. Este mai mereu la moda, dar in special in sezoanele reci. Pentru 2012-2013, designerii ne recomanda haine si fuste de piele, dar si tinuta exclusiv din piele. Pentru un look chic, alege piese de imbracaminte din piele colorata.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: BLANA. Haine de blana, jachete, genti, veste, ghete cu blana... Acesta un trend de top pentru sezonul urmator.



Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: IMPRIMEURI FLORALE MARI. Spre deosebire de imprimeurile florale de asta vara, pentru toamna si iarna culorile vor fi mai terne, mai inchise. Oricum, creaza un aspect deosebit, sofisticat si elegant.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: DETALII ARTISTICE, APLICATII, BRODERII. Rochiile sau bluzele deosebite de frumoase, cu broderii aurii sau detalii atat de atent lucrate incat par a fi arta pura sunt la moda in toamna asta. Si sunt perfecte pentru ocaziile speciale.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: COSTUME ASORTATE. Este vorba de costumele in care haina este facuta din acelasi material ca fusta sau pantalonul. Sunt la moda astfel de costume cu imprimeuri in culori puternice, care atrag privirile. Se poarta cu piese de imbracaminte monotone, pentru a crea un echilibru.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: PANTALONI PANA. Nu sunt o tendinta noua, insa de obicei erau purtati numai primavara sau vara. Acum ii putem purta si toamna, asortati cu pantofi cu sau fara toc.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: PEPLUM. Este o tendinta ramasa din vara si adaptata anotimului rece. Nu se mai poarta la fel de multa culoare, asa ca orice obiect de imbracaminte care are peplum ori e alb, ori are nuante mai inchise. Se potrivesc perfect rochiilor de cocktail sau costumelor cu fusta.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: MANUSI. Desi acestea sunt obisnuite in sezonul rece, acum parca vor fi mai multe ca niciodata. Aproape toti designerii au prezentat tinute cu manusi la saptamanile modei. Manusile pot fi de piele, dantela, foarte lungi sau extrem de scurte, rosii sau verzi, in modele simple sau cu aplicatii.

Tendinte in moda pentru toamna-iarna 2017-2018: CACIULI SUPRADIMENSIONATE. Se vor purta caciuli mari, palarii fedora clasice, palarii clop sau de cowboy.



De asemenea, geanta joaca un rol important in completarea tinutei vestimentare.
Iata ce genti se poarta in toamna 2017>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.45 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iarna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0