Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trend alert! Parul in nuante opal face senzatie pe Instagram

de Viorica Ghinea la 2018-02-05
Trend alert! Parul in nuante opal face senzatie pe Instagram
Cand credeam ca nu ne mai poate surprinde niciun trend din domeniul beauty, iata ca reteaua de socializare Instagram scoate unul de senzatie. Tot mai multe utilizatoare Instagram s-au lasat cucerite de aceasta metoda de colorare a podoabei capilare, starnind o adevarata revolutie in social media. Iata cum arata cel mai ravnit trend al momentului!



Nu este prima oara cand reteaua de socializare Instagram da tonul in ceea ce se poarta. Asadar, daca voiai sa faci o schimbare de look, una care sa te scoata cu adevarat din anonimat, atunci poti sa mizezi pe parul in nuante opal. Spre deosebire de alte trenduri care nu se pliaza pe stilul nostru de zi cu zi, acesta poate fi adoptat cu succes chiar si de catre femeile care se declara mai cuminti in ceea ce priveste vopsirea parului.

Ce inseamna parul opal?


Parul opal poate fi obtinut doar daca baza este una deschisa: tonuri de par blond foarte deschis, argintiu platinat, etc. Peste aceasta baza se adauga nuante de roz, portocaliu, violet si bleu, astfel incat sa se obtina niste reflexii subtile, ca atunci cand admiri opalul in lumina.

Cum a luat nastere parul opal?


Hairstylist-ul Mike Lowenstein a creat trendul impreuna cu sotia lui si partenerul lui de afaceri, Melody. Mai intai s-a dorit deschiderea parului pentru ca apoi sa se aplice nuantele pastelate care te fac sa te gandesti la o poveste cu printese. Primul pas in obtinerea efectului il reprezinta intotdeauna consultatia. Cei doi specialisti nu incep schimbarea pana nu se asigura ca rezulttul va fi unul de efect.

Mike a declarat intr-un interviu pentru allure.com: “Noi credem ca nuantele delicate vor domina trendurile anului 2018.” Tine cont de declaratia expertului si indrazneste sa faci o schimbare.


Modele de par opal

Te lasam sa admiri mai jos trendul care a cucerit instagramul.



 

A post shared by Casey Talbert (@bobbypinsetc) on



Cum ti se pare trendul? Te tenteaza sa iti faci parul cu reflexii opal?



Foto: pixabay.com, instagram

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aranjarea parului

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0