Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri care te vor ajuta sa arati bine inca de la prima ora a diminetii

de Camelia Diaconu la 2020-05-07
Trucuri care te vor ajuta sa arati bine inca de la prima ora a diminetii
Fiecare dimineata are in spate un adevarat ritual de frumusete. Fie ca vorbim despre curatarea tenului, hidratare sau machiaj, toate fac parte din rutina zilnica de dimineata pentru a ne pregati pentru intreaga zi. Dar, te-ai gandit ca machiajul nu este singurul truc care te poate face sa arati bine a doua zi? Descopera cateva trucuri, care te vor ajuta sa te simti si sa arati bine a doua zi, la prima ora a diminetii, fara sa fii nevoita sa pierzi mult timp in oglinda.


Respecta programul de somn. Somnul este cel mai important factor care imbunatateste vizibil aspectul pielii, te face sa arati fresh si odihnit. Un somn de calitate influenteaza in mod direct si aspectul fizic pe care il ai a doua zi. Tocmai din acest motiv, specialistii au recomandat ca programul ideal de somn sa fie de aproximativ 8 ore pe noapte, iar ora potrivita in care pielea se reface este 23. Fa-ti programul astfel incat sa iti termini activitatile zilei pana la acea ora si sa te odihnesti.
 
Foloseste perne si lenjerii, care sa iti ajute tenul sa respire. O multime de specialisti in frumusete au spus de nenumarate ori faptul ca pernele, dar si materialul lenjeriilor de dormit, pot influenta calitatea somnului. Din cauza fetelor de perna, care nu sunt ingrijite corespunzator, pot aparea riduri fine, dar care, cu trecerea timpului, pot deveni tot mai vizibile. Cele mai indicate fete de perna sunt din matase pentru ca materialul este delicat, nu absoarbe umiditatea si, de asemenea, previne deshidratarea pielii.
 
Demachiaza-te si curata-ti fata in fiecare seara. Acest aspect nu poate fi amanat. Tenul, pe parcursul unei zile intregi acumuleaza o serie de microbi si bacterii si intra in contact in mod direct cu praful. Foloseste produse speciale in functie de tipul tenului tau si nu trece peste acest pas in nicio seara, indiferent de circumstante. 
 
Foloseste crema hidratanta. Pielea are nevoie sa se refaca dupa agresiunile la care este supusa pe timpul zilei, asa ca, pe timpul noptii foloseste crema hidratanta. Crema speciala de noapte actioneaza in timpul somnului, hidrateaza pielea si previne aparitia ridurilor.
 
Evita gustarile seara tarziu. Stim ca, dupa o zi istovitoare de munca, seara cand ajungi acasa, ai vrea sa mai mananci cate ceva. Insa, gustarile nepotrivite, mai ales la ore tarzii, pot afecta aspectul pielii si pot lasa semne chiar si pe silueta. 
 
Incearca sa dormi pe spate. Da, chiar si acest truc te poate ajuta sa arati mult mai odihnita a doua zi. Atunci cand dormi pe burta, se exercita o presiune mai mare asupra fetei, iar cu trecerea timpului, pot aparea riduri. Este recomandat sa incerci sa dormi in fiecare seara pe spate pentru a permite sangelui sa circule mai usor, in felul acesta, nici nu te vei trezi cu fata umflata dimineata.

Sursa foto: pexels.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.39 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0