Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta

10 lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta
Lunile de vara au venit si e timpul vacantelor. In curand va trebui sa faci bagajezle, sa-ti urci familia in masina si sa porniti la drum in cautarea aventurilor. Fie ca mergeti intr-o mini-vacanta de o zi, fie ca veti explora alt loc din tara sau lume, cel mai imporntane este sa fiti pregatiti pentru orice situatie care poate aparea. Daca aspectele legate de drum si cazare cad pe capul sotului, iar genul distractiei va fi dictat mai ales de dorintele copiilor, tu vei si responsabila cu bagajele... mai precis, continutul acestora.


Indiferent de stilul vestimentar adoptat in aceasta vara, trebuie sa te asiguri ca atat tu cat si cei dragi care te insotesc, veti avea parte de o vacanta memorabila si lipsita de griji.

Odata ce ai terminat de ales si aranjat hainele si le-ai si impachetat in bagaje, mai raman totusi cateva lucruri pe care trebuie sa le iei cu tine in vacanta.

1. Bani si carduri, pentru ca e de la sine inteles ca vei avea nevoie de ei in vacanta. Nu folosi numai cardurile, mai ales daca pleci in alta tara - in caz ca iti pierzi cadrul, va dura cateva zile pana cand banca va rezolva problema.

2. Laptop-ul, cu bateria incarcata si o conexiune la internet. Desi, ca sa te relaxezi cum trebuie, nu ai nevoie de atata tehnologie dupa tine, mai ales daca mergi la camping, laptopul are rostul lui. Daca te ratacesti poti gasi o harta pe internet, poti gasi un numar de telefon si poti downloada fotografiile facute in calatorie.

3. GPS si telefoanele mobile.

4. O cutie cu pastile si produse de prim ajutor, ca sa nu fii nevoita sa fugi la o farmacie cand unul din cei mici se juleste la genunchi.

5. Intotdeaua trebuie sa iei cu tine pe drum apa si mancare, mai ales daca mergeti cu copiii. Acestora li se face foame si sete repede, iar daca aceste nevoi nu le sunt satisfacute, vor deveni uraciosi si nu te vei mai intelege cu ei. Daca porniti la drum lung, ai grija sa iei destula apa si gustari - e mai ieftin asa, decat sa cumparati de la benzinariile de pe drum. In afara de cateva sandvisuri, ia si fructe si legume. Evita dulciurile, pentru ca ii vor face pe copii sa devina agitati - poti sa iei pop-corn.

6. O mica geanta frigorifica poate fi o achizitie practica. Daca drumul e lung, nu are rost sa opriti la fiecare benzinarie pentru a cumpara apa sau inghetata. Daca suntei o familie numeroasa, cumparati o geanta frigorifica mai mare, ca sa incapa in ea apa si alimente cat sa ajunga tuturor.

7. O geanta sau un rucsac in plus, pentru suveniruri. In mod inevitabil te vei intarce din vacanta cu o gramada de amintiri si suveniruri. In loc sa umpli masina cu pungi de plastic de la diferite magazine, mai bine le impachetezi pe toate la un loc, ca sa nu se piarda.

8. Actele de identitate ale fiecarui membru al familiei: aici intra, in functie de destinatie, pasapoartele si/sau cartile de identitate pentru adulti si certificatele de nastere pentru copii minori.

9. Aparatul de fotografiat nu poate lipsi din bagaj, e modul cel mai bun de a pastra amintirile calaroriei voastre si de a le arata si celor ramasi acasa. Unele camere de fotografiat au optiunea de film, asa ca acum va fi momentul de a testa si experimenta aceasta functie. Daca vacanta dureaza mai mult, ia mai multe carduri de memorie sau un laptop pe care sa poti descarca pozele si filmele. E foarte neplacut sa te trezesti la mijlocul vacantei ca nu mai poti face nicio fotografie.

10. Ceva care sa va apere de ploaie, preferabil umbrele, hanorace sau ... . Nimanui nu ii place sa stea in ploaie, mai ales daca e vorba de copii. Dincolo de partea amuzanta si aventuroasa a intamplarii, e posibil sa raciti. In bagajele de vacanta trebuei sa intre, neaparat, si cate o umbrela sau o haina de ploaie pentru fiecare membru al familiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.32 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bagajul de vacanta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0