Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 semne ca va indreptati spre o relatie

10 semne ca va indreptati spre o relatie
Acest domeniu al afacerilor legate de inima este extrem de subiectiv, dar sa stii ca exista unele semne pe care le poti citi si singura, fara sa-ti fie teama ca te-ai inselat. Vrei sa stii daca cel pe care il iubesti in secret te place la fel de mult? Oare veti incepe sau nu o relatie? Daca afiseaza unul sau mai multe din semnele de mai jos, atunci DA.


1. Este tot timpul prin preajma ta.
Daca nu ti-ar placea de cineva, nu ai sta atata in preajma lui. Asa ca, daca isi gaseste mereu scuze sa vorbeasca cu tine, sunt sanse mari sa nu vrea sa fiti doar amici.
2. Te complimenteaza.
Iti spune mereu ca esti frumoasa? Iti spune ca ii place stilul tau? Atunci trebuie sa pricepi ca bate apropoul ca… te place. Fii atenta daca iti spune mereu ca arati senzational, caci s-ar putea sa incerce sa obtina un singur lucru.
3. Iti pune intrebari despre viata ta.
Daca este interesat de tine, va vrea sa stie udne ai copilarit, cum este mama ta, ce-ti mai face pisica sau chiar lucruri mundane, cum ar fi culoarea preferata.
4. Vrea sa afle secrete.
Cu totii avem secrete pe care le pastram pentru a ne proteja de lumea din jur. Daca insista sa le afle, fii atenta: te paste o relatie.
5. Te atinge.
Stati la rand sa va luati cafeaua sau sa intrati in sala de conferinte si te maseaza pe umeri sau te freaca usor pe spate. Este interesat de tine? Da! Daca va loviti din greseala sau va atingeti usor degetele, este semn ca vreti ceva mai mult.
6. Se imprieteneste cu prietenele tale.
Crede-ma pe cuvant cand iti spun ca un tip care pare ca se distreaza cu vorbaretele tale prietene te place. Nu te pacali singura: este prieten cu ele pentru a te impresiona.
7. Te intreaba ce-ti place la un barbat.
Semnul asta este cat se poate de evident: el vrea sa fie cel de care iti place. Fii atenta cand raspunzi la intrebare sa nu exagerezi. Enumera doar chestiunile elementare: un trup beton si simt al umorului.
8. Esti o prioritate pentru el.
Cum stii? Va face sugestii fine sau, daca este un tip direct, ti-o va spune. Dar, daca ai de-a face cu un barbat mai timid, fii si tu un pic atenta: sta cu tine la pranz, te intreaba daca vrei cafea etc.
9. Se ofera sa plateasca.
Asta in cazul in care ati inceput sa iesiti impreuna. Mergeti al film si iti plateste biletul. Ceea ce arata ca este un gentleman. 
10. Se uita la tine si numai la tine.
Cand intri in incapere, te masoara din cap pana-n picioare. Ochii ii sunt fereastra sufletului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre secrete

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0