Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 afaceri la domiciliu cu o investitie incredibil de mica

de Sunt Fericita la 2024-01-29
3 afaceri la domiciliu cu o investitie incredibil de mica
Sunt extrem de rare afacerile care pot fi demarate cu o investitie de doar 100-200 de euro, in confortul apartamentului dvs. si fara sa aveti absolut niciun fel de experienta! Dar specialistii Rentrop & Straton au identificat nu una, ci 3 astfel de afaceri!


Este vorba despre afaceri foarte simple, al caror know-how il puteti stapani perfect in doar cateva zile de practica. Sunt afaceri care ofera publicului produse foarte cautate si care va asigura un venit lunar foarte atractiv, echivalentul catorva salarii medii, in conditiile in care volumul de munca este cel obisnuit – 8 ore pe zi sau chiar mai putin.
 

Afaceri la domiciliu, simple si cu bani putini

Va invitam sa parcurgeti in continuare prezentarile celor 3 afaceri care au avantajul ca beneficiaza de ghiduri cu informatii complete, pentru a va asigura un start reusit. Profitati de oferta noastra speciala:
 
-15% reducere la achizitionarea oricaror 2 ghiduri
- 25% reducere la achizitionarea tuturor celor 3 ghiduri
+ transport GRATUIT!
 
 
1. Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate + Raportul Special 'O afacere senzationala'
 
Tot ce aveti de facut este sa decupati cartonul dupa un anumit tipar (desen), folosind ca instrument de lucru un cutter (cutitas obisnuit de birou). Nu este nimic complicat – daca nu aveti doua maini stangi, sunteti perfect calificat sa realizati si dvs. asemenea felicitari. 
 
Foarte important! Resturile care rezulta in urma decuparii pot fi folosite la realizarea unei noi felicitari, pe negativ. Productivitatea se dubleaza astfel, iar profitabilitatea de asemenea. Detalii in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate.
 
Desigur, exista si anumite secrete ale acestei tehnici de productie, secrete care permit obtinerea unor taieturi perfecte si a unor felicitari cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate in amanunt in lucrarea mentionata mai sus, pe care o puteti comanda aici in cadrul unei oferte speciale! 

...Click aici pentru detalii >>
 
2. Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
 
Imaginati-va ca primiti o felicitare aparent obisnuita, dar care, atunci cand este deschisa, lasa sa apara o constructie miniaturala (tridimensionala) atat de frumos si de ingenios realizata incat dvs., ca privitor, scoateti involuntar o exclamatie de incantare. 
 
Constructia respectiva (care poate fi un bradut stilizat, o floare sau un castel, de exemplu) nu este atasata felicitarii, ci este obtinuta chiar din cartonul acesteia, prin taieturi si indoituri aplicate dupa un anumit tipar. Gratie acestor taieturi si indoituri este posibila atat aplatizarea constructiei, atunci cand felicitarea se inchide pentru a fi introdusa in plic, cat si formarea ei, atunci cand felicitarea se deschide la 900.
 
Realizati si dvs. astfel de felicitari! Investitia initiala este practic nesemnificativa, dar potentialul afacerii este iesit din comun. Detalii complete gasiti in ghidul Ghid practic pentru realizarea de felicitari de lux pe care il puteti comanda aici in cadrul unei oferte speciale! 

3. Ghid practic Realizarea de sapun natural + gratuit raportul special 'Cele 7 greseli care-ti pot distruge transa de sapun si cum sa le eviti'
 
Aveti totul scris negru pe alb, clar, simplu si 100% corect. Lasati-va ghidat pas cu pas in tainele acestui hobby! Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural este extrem de detaliat (are 168 de pagini A4!) si e foarte usor de inteles de catre oricine (deosebit de utile sunt zecile de imagini elocvente cu care este ilustrata lucrarea, tocmai pentru ca fiecare pas sa fie cat mai clar).
 
Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural contine informatii complete si extrem de valoroase despre Cum sa faceti sapun 100% natural – nu numai informatiile de baza, ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine, inca de la prima incercare, sapunuri extraordinare! De asemenea, in ghid regasiti zeci de retete verificate, cu care nu puteti da gres; cei mai buni furnizori; locurile unde poti gasi ingredientele de care aveti nevoie la cele mai bune preturi; informatii despre ambalarea si etichetarea sapunului natural; caracteristicile pe care diferite uleiuri le imprima sapunului sau cum sa creati propriile retete de sapun natural, in numar nelimitat.
 
Nu ratati! Aflati cum sa faceti propriul dezinfectant de maini, la dvs. acasa! Descoperiti reteta in interiorul ghidului pe care il puteti comanda aici in cadrul unei oferta speciale!
 
Si dvs. puteti obtine aceste informatii!
 
Toate informatiile necesare desfasurarii cu succes a afacerilor pe cont propriu si in mediul online sunt cuprinse in cele doua ghiduri mentionate anterior, care contin: 
- descrierea explicita cu privire la piata criptomonedelor si la pasii pentru pornirea unei afaceri online;
- trucuri si sfaturi utile referitoare la fiecare operatiune in parte, astfel incat sa puteti realiza din prima ceea ce va propuneti; 
- prezentarea celor mai bune strategii pentru demararea afacerilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0