Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere la domiciliu, cu bani putini: realizarea felicitarilor de lux

de Alina Ilie la 2017-09-04
Afacere la domiciliu, cu bani putini: realizarea felicitarilor de lux
Multe idei de afaceri la domiciliu pot fi pornite chiar de maine deoarece ncesita un capital mic pentru pornire. Foarte multe dintre acestea sunt dezvoltate in paralel cu locul de munca. Afacerea despre care vorbim in randurile de mai jos, realizarea felicitarilor de lux, se poate demara cu doar 100 de euro si imbina talentul unei persoane in crearea unui produs unic si plin de personalitate, lucrat manual.


Interesul pentru afacerile la domiciliu a crescut mult in ultimii ani. Deschiderea unei afaceri acasa este mereu o idee buna daca doresti sa rotunjesti veniturile familei.

Felicitarile tridimensionale sunt genul de produs revolutionar, capabil sa patrunda rapid pe o piata si sa o cucereasca. Piata de care vorbim este cea a felicitarilor obisnuite, unde felicitarile tridimensionale se pot impune usor datorita aspectului lor inedit si deosebit de atractiv.
 
Amintiti-va cum procedati dvs. insiva atunci cand cautati un martisor sau o felicitare: cu siguranta doriti sa cumparati ceva deosebit, astfel incat persoana-destinatar sa fie puternic (si placut) impresionata. Si daca gasiti ceva care va satisface pretentiile de originalitate, e clar ca nu ezitati sa platiti pretul cerut.
 
In lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari de lux sunt descrise in detaliu cele mai eficiente tehnici de distributie a felicitarilor, inclusiv o tehnica foarte accesibila, care poate fi aplicata cu succes sigur in orice localitate: tot ce produceti intr-o zi vindeti garantat in ziua urmatoare!

Piata a dovedit ca pretul de vanzare al acestor felicitari poate ajunge chiar si la 20-25 de lei bucata, in conditiile in care materialele (cartonul) va costa maximum 1 leu.

Toate informatiile necesare desfasurarii cu succes a acestei afaceri sunt cuprinse in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari de lux, care contine:

- descrierea explicita, de la A la Z, a modului cum se realizeaza o felicitare tridimensionala, intregul proces fiind ilustrat cu fotografii sugestive;
   
- trucuri si sfaturi utile referitoare la fiecare operatiune in parte, astfel incat sa puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila;
   
- 20 de tipare de lucru, inclusiv tiparele felicitarilor prezentate in cadrul acestui articol. Aceasta este partea cea mai valoroasa a ghidului, intrucat daca nu aveti tipare reusite, nu aveti nici vanzari;
   
- adresele si ofertele complete ale principalilor furnizori de hartie si carton, plus recomandarea celor mai indicate tipuri de carton pentru felicitarile tridimensionale. Este un aspect foarte important, deoarece un carton nepotrivit ori este prea rigid, ori plesneste in zona de indoire, ori este prea subtire (in acest ultim caz felicitarea devine "moale" si se inchide stramb, fara sa mai respecte liniile de indoire);
   
- descrierea celor mai eficiente tehnici pentru a va vinde felicitarile.

Ghidul practic pentru realizarea felicitarilor de lux se poate comanda aici >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0