Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Carti recomandate pentru persoanele care sufera din dragoste

de Sunt Fericita la 2019-05-08
5 Carti recomandate pentru persoanele care sufera din dragoste
Gestionarea relatiilor sentimentale poate fi una dintre cele mai complicate sarcini ale vietii. Comunicarea intre parteneri este de multe ori dificila, iar de aici apar o serie de sentimente, trairi si obstacole, aparent greu de depasit. Pentru momentele in care te simti trista si vrei sa stai doar tu cu tine, ti-am pregatit o lista cu cinci carti numai bune de citit.


5 Carti pe care sa le citesti atunci cand te simti trista

 
In relatiile amoroase, fara sa vrei, iti creezi asteptari. Nimic gresit pana acum, insa, in mod inevitavil, apar si dezamagirile. O separare de persoana iubita poate fi dureroasa si greu de depasit, asa ca ti-am pregatit o serie de carti pe care iti recomandam sa le citesti daca treci printr-o despartire.  Te vor ajuta sa te regasesti si sa te linistesti pentru a fi capabila sa o iei de la capat.

 
Puterea prezentului - Eckhart Tolle. Este cartea care te ajuta sa constintizezi prezentul, fara sa mai ai regrete pentru trecut ori ganduri si planuri pentru viitor. Autorul cartii, Eckhart Tolle a trecut si el, la randul lui, printr-o perioada depresiva, iar cuprins de gandurile negre, acesta a inceput tot mai des sa isi puna intrebari care sa il faca sa inteleaga de ce a ajuns in starea in care se afla. Imediat cum si-a dat seama de problemele cu care se confrunta, acesta s-a trezit mult mai linistit si a pretuit mai mult prezentul. Actiune la care ii indemna si pe cititori.

 
Scenariu pentru happy-end - Matthew Quick. Un roman care iti va arata o alta imagine a lumii. Pat, personajul principal, este un barbat care si-a petrecut o buna parte din viata intr-o institutie psihiatrica, iar acum invata sa isi retraiasca o viata normala. El a fost parasit de sotia lui, insa se incapataneaza sa creada ca aceasta se va mai intoarce la el si ei isi vor continua fericiti relatia. Pat isi construieste propriul scenariu de viata dupa care se ghideaza, insa la final se demonstreaza ca perspectiva lui era una distorsionata de realitate.

 
Jane Eyre - Charlotte Bronte. Un roman din care vei invata ce inseamna puterea de a o lua de la capat ori de cate ori esti sau te simti invins. Jane a fost parasita inca din copilarie de catre familia ei, cu toate astea se indragosteste la prima vedere imediat cum are ocazia, iar dezamagirile merg in lant. 

 
Castelul de sticla - Jeanette Walls. Fortata sa aiba grija de ea inca de la o varsta fragede, autoarea cartii, Jeanette Walls descrie povestea reala a copilariei ei. Este cartea care te va invata sa pretuiesti mai mult ceea ce ai, sa te bucuri de momentele pe care le traiesti si sa lasi de-o parte gandurile negre ale unei despartiri.

 
Mananca, roaga-te, iubeste - Elizabeth Gilbert. Romanul in care vei descoperi viata lui Elizabeth Gilert, autoare care, dupa ce a fost parasita de sotul ei, decide sa renunte la toate viata pe care a avut-o pana atunci si sa ia totul de la capat, de una singura. Pleaca in trei tari cu gandul de a se regasi si de-si regasi echilibrul. Cartea care iti aduce un jurnal de calatorie plin de povesti captivante.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0