Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 7 cele mai bune carti din toate timpurile

de Sunt Fericita la 2020-06-12
Top 7 cele mai bune carti din toate timpurile
Cititul este una dintre activitatile relaxante, in orice moment al zilei. Indiferent ca vorbim despre beletristica, fictiune, dezvoltare personala, psihologie sau carti motivationale, toate au un rol aparte in dezvoltarea noastra ca oameni ai societatii. Pentru ca reprezinta una dintre activitatile care ne lasa cele mai frumoase semne, iata care sunt cele mai bune carti din toate timpurile.


Top 7 carti cele mai citite
 

Sunt carti care s-au aflat intotdeauna in preferintele cititorilor si vor ramane in topul cautarilor datorita informatilor valoroase si trairilor la nivel intens pe care le ofera. Asadar, iata care sunt recomandarile noastre:
 
De la idee la bani. Este o carte pentru dezvoltarea personala, cu scop motivational, care s-a vandut in mai mult de 20 de milioane de exemplare. Inveti cum sa intelegi bogatia, intr-un mod cat mai amplu, teoria fiind usor de aplicat in viata reala.
 
Codul lui DaVinci. Poate una dintre cele mai controversate carti datorita abordarii. S-a vandut in peste 80 de milioane de exemplare in toata lumea si inca este una dintre cele mai cautate carti.
 
Zece negri mititei. Una dintre cartile cele mai misterioase, cu un suspans ridicat la rang inalt. Vanduta in peste 100 de milioane de exemplare, romanul a suferit o modificare a numelui, fiind transformat in “Zece Indieni Mititei” deoarece termenul de “negri” fiind considerat unul rasist.
 
Hobbitul. O lume fantastica, Pamantul  de Mijloc, dar si plina de viata  a fost creata cu lux de amanunte. Acolo se desfasoara actiunea din Hobbitul, dar si Stapanul Inelelor. S-a vandut in mai mult de 100 de milioane de exemplare.
 
Micul Print. Una dintre cele mai bune carti ale secolulul 20 in literatura franceza, Micul Print s-a vandut in mai mult de 200 de milioane de exemplare, fiind o carte tradusa in mai mult de 250 de limbi si dialecte. Chiar daca aceasta a fost o carte destinata copiilor, mesajele sunt profund legate de natura umana si de cursul vietii, chiar si pentru adulti.
 
Tata bogat, tata sarat.  A fost una dintre cele mai citite carti din care s-a putut invata modul in care ne raportam la bani, dar si modul cum obtinem succesul financiar. Cartea a fost tradusa in 51 de limbi  si este disponibila in peste 100 de tari.
 
Mastile fricii. Este romanul care ilustreaza si cele mai intunecate zone ale psihicului. Este prezentata ideea unei tragice mosteniri, dar si a efortului pe care eroii il depun, pentru a se incadra in limitele normalitatii. Vietile personajelor, dar si destinele lor par a fi un strigat disperat dupa fericire si dupa un curs al vietii calm si firesc.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.14 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0