Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune carti de afaceri, pentru femeia business din tine

de Sunt Fericita la 2015-06-25
Cele mai bune carti de afaceri, pentru femeia business din tine
In noi se gasesc fatete diferite. Suntem si iubite, mame iubitoare, amante si profesioniste exceptionale. Si nu trebuie sa ne fie frica sa jonglam cu toate. Stiti ca cel mai mare risc pe care ti-l asumi in viata este sa cauti sa nu iti asumi niciun risc... Asa ca daca tot traim aceasta viata, sa o facem ca la carte.


Va recomand cateva carti de afaceri exceptionale:
 

Hop

de Philippe Bourguignon


Este o carte care te determina sa actionezi. ACUM, nu maine, eternul maine...

Si m-a pus la treaba. Omul acesta, un autor de care nu mai auzisem niciodata, a scris o carte careia ii voi fi dator pentru totdeauna. M-a facut sa vad lucrurile dintr-o perspectiva din care nu mai privisem lucrurile niciodata. A declansat in mine energia de care aveam nevoie ca sa imi schimb mentalitatea.

Azi sunt un invingator. Am o afacere de care sunt mandru. Fac bani, mai si pierd bani, ca in afaceri. Dar am acea mentalitate de care aveam nevoie si in trecut si care m-ar fi ajutat sa schimb totul!

 

Detalii aici despre mai multe carti pentru profesionisti>>>

Cum sa incepi o afacere de succes

 

Michael Morris


Una din trei afaceri intra in faliment in primul an. Motivul? O pregatire inadecvata a pasilor de urmat. In aceasta noua editie, complet revizuita, Michael Morris te conduce, intr-un stil clar si accesibil, prin fiecare etapa importanta a procesului de demarare si consolidare a unei afaceri. Ce trebuie sa retii este ca aceasta carte evidentiaza capcanele presarate de-a lungul drumului si iti arata cum sa le eviti.

Detalii aici despre mai multe carti pentru profesionisti>>>

Puterea in actiune

Jo Owen

Toti managerii ar trebui sa stapanesca la perfectie arta obtinerii si gestionarii puterii. Puterea nu inseamna numai autoritate formala, este arta de a realiza aliante, retele de influenta si de a controla. In cele 6 sectiuni ale cartii vei descoperi ce ai de facut pentru a prelua eficient controlul, pentru a face treburile sa mearga struna si pentru a obtine succesul profesional. Esti pregatit cu adevarat pentru putere?

Detalii aici despre mai multe carti pentru profesionisti>>>

 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0