Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Culori de haine care te reintineresc

de Sunt Fericita la 2019-10-02
5 Culori de haine care te reintineresc
Stim deja ca piesele vestimentare potrivite te pot ajuta sa obtii un look de senzatie, insa criteriul important de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne alegem piesele vestimentare este culoarea. Nuanta hainelor te poate ajuta sa pari la prima tinerete, chiar daca tu ai trecut deja de aceasta perioada. Iata cateva idei de culori care te reintineresc.


Nuantele deschise la culoare sunt recomandate pentru orice categorie de varsta. Cine spune ca daca ai trecut de prima tinerete nu trebuie sa mai porti roz sau turcoaz? Pentru a te simti eleganta, tanara si plina de viata opteaza pentru cateva culori care te scot din anonimat!
 
Turcoaz. Turcoazul este o nuanta calda si te ajuta sa iesi in evidenta mai ales daca ai o piele deschisa la culoare ori usor maslinie. Este o nuanta pe care o poti alege pentru orice piesa vestimentara. Fie pentru un palton elegant, pentru o rochie sau o fusta. Te intinereste cu cativa ani.
 
Rosu. O culoare plina de pasiune, preferata chiar de majoritatea barbatilor, rosul semnifica dragoste, puritate si energie. Este ideal pentru o singura piesa vestimentara deoarece este o culoare de accent pe care trebuie sa o acesorizezi corect. Alege sa porti rosu indiferent de varsta pe care o ai deoarece te va ajuta sa adopti un look tineresc si irezistibil.
 
Gri deschis. Este una dintre cele mai practice nuante si usor de asortat in orice situatie. Griul este elegant, este o nuanta calda si indrazneata daca stii sa alegi piesele potrivite. Te intinereste, te revigoreaza si te ajuta sa obtii un look cool fara prea mari batai de cap.
 
Bleumarin. Daca esti adepta culorilor inchise, atunci cu siguranta bleumarin-ul va deveni culoarea ta preferata. Poti iesi foarte usor in evidenta cu un palton bleumarin sau un costum elegant. Culoarea este un aliat pentru tine, mai ales daca iti doresti sa ascunzi anumite imperfectiuni. 
 
Roz. Indrazeste sa porti roz la orice varsta. Este o culoare delicata, o nuanta naturala, plina de stralucire. Culoarea roz este destinata femeilor puternice, doamnelor care isi doresc sa iasa din anonimat si care vor sa reintinereasca cu ajutorul tinutelor pe care le poarta. Este usor de asortat atat cu alte nuante calde, cat si cu cele reci. De exemplu, o nuanta de mov deschis, un liliachiu poate fi usor de asortat cu nuantele de roz pal. Liliachiul este o culoare calda, luminoasa si nu in ultimul rand eleganta. Se potriveste atat pentru tinutele elegante, cat si pentru cele casual de zi cu zi.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0