Ingrediente:
- 1.2 kg carne de gasca sau rata (piept si pulpe),
- 1 pahar ulei,
- 3 cepe,
- 2 morcovi,
- 1 telina mica,
- 1 lingura faina,
- 2 linguri bulion,
- ½ pahar vin negru,
- 100 g masline,
- 1 crenguta de cimbru,
- 1 foaie de dafin,
- 1 lamaie,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se spala carnea si se taie in bucati. Se curata morcovii si telina si se spala. Intr-o cratita, se pune ½ pahar de ulei, se incinge uleiul si se pun in el bucatile de carne ca sa se rumeneasca. Se acopera carnea cu apa, se pune sarea, se adauga legumele si se lasa sa fiarba inabusit, pana fierb legumele si carnea este aproape gata.
Ceapa se curata, se spala si se taie foarte marunt. Intr-o tigaie cu doua-trei linguri de ulei se caleste ceapa. Se desface faina cu jumatate de pahar de apa, se toarna amestecul peste ceapa, si se lasa sa fiarba cateva minute si apoi se adauga bulionul. Se scot legumele din cratita cu carne si se toarna apoi sosul facut din ceapa, faina si bulion peste carne.
Se potriveste de sare, se pune piperul, cimbrul si foaia de dafin. Se oparesc intr-o craticioara maslinele, se dau cateva clocote si se scurg de apa. Maslinele se pun in cratita cu carne, se adauga apoi vinul si se mai fierbe mancarea 10-15 minute. Mancarea se serveste calda sau rece, cu feliute de lamaie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
