Ingrediente:
- 1.2 kg carne de gasca sau rata (piept si pulpe),
- 1 pahar ulei,
- 3 cepe,
- 2 morcovi,
- 1 telina mica,
- 1 lingura faina,
- 2 linguri bulion,
- ½ pahar vin negru,
- 100 g masline,
- 1 crenguta de cimbru,
- 1 foaie de dafin,
- 1 lamaie,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se spala carnea si se taie in bucati. Se curata morcovii si telina si se spala. Intr-o cratita, se pune ½ pahar de ulei, se incinge uleiul si se pun in el bucatile de carne ca sa se rumeneasca. Se acopera carnea cu apa, se pune sarea, se adauga legumele si se lasa sa fiarba inabusit, pana fierb legumele si carnea este aproape gata.
Ceapa se curata, se spala si se taie foarte marunt. Intr-o tigaie cu doua-trei linguri de ulei se caleste ceapa. Se desface faina cu jumatate de pahar de apa, se toarna amestecul peste ceapa, si se lasa sa fiarba cateva minute si apoi se adauga bulionul. Se scot legumele din cratita cu carne si se toarna apoi sosul facut din ceapa, faina si bulion peste carne.
Se potriveste de sare, se pune piperul, cimbrul si foaia de dafin. Se oparesc intr-o craticioara maslinele, se dau cateva clocote si se scurg de apa. Maslinele se pun in cratita cu carne, se adauga apoi vinul si se mai fierbe mancarea 10-15 minute. Mancarea se serveste calda sau rece, cu feliute de lamaie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!