Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Documentare pe care trebuie sa le vezi in 2019

de Sunt Fericita la 2019-06-06
5 Documentare pe care trebuie sa le vezi in 2019
Filmele si documentarele ne ajuta sa constientizam valoarea adevarata a lumii in care traim si sa ne definim personalitatea. Mai jos ti-am pregatit o lista cu cele mai bune documentare ale anului 2019, care au un impact real asupra vietii noastre si pe care nu trebuie sa le ratezi!


Sunt multe filme care ne fac sa intelegem mai bine viata si oamenii langa care traim. Filme cu ajutorul carora reusim sa evoluam, doar pentru ca actiunea din interior este atat de asemanatoare cu viata noastra. Mai jos vei gasi o lista cu documentarele anului. Documentare ce te vor pune pe ganduri, asa ca nu trebuie sa le ratezi!
 
The Great Hack. Un documentar care incearca sa faca putina lumina in scandalul Cambridge Analytica, compania ce a obtinut o multime de date de la utilizatorii Facebook si pe care mai tarziu le-a folosit tocmai pentru a le influenta voturile. Din documentar vei intelege care sunt pericolele la care ne expunem o data cu mediul online si de ce este atat de important sa nu dezvalui mai multe date personale.

 
At the Heart of Gold: Inside the USA. Un documentar care prezinta vietile a sute de tinere ce au fost abuzate de catre Larry Nassar, doctorul echipei de gimnastica a Statelor Unite ale Americi. Victimele erau prea mici si prea tinere sa realizeze pericolul care li se intampla, ba chiar erau invatate ca in sport trebuie sa suporti absolut tot ce ti se intampla. Abuzurile acestui profesor au fost intotdeauna ascunse ori nu au fost luate in seama atunci cand erau dezvaluite deoarece nu se credea ca tocmai un doctor poate face rau unor copii. In final, doctorul a fost condamnat la 175 de ani de inchisoare.

 
Leaving Neverland. Un alt documentar tragic, poate greu de urmarit, insa extrem de important. Este un documentar in care este povestita viata tragica a celor doi barbati care sustin ca in copilarie au fost abuzati de Michael Jackson. Victimele vorbesc deschis in acest documentar, fapt ce te va sensibiliza pe deplin.

 
Surviving R. Kelly. Un film documentar din care afli presupusele victime ale celebrului cantaret. Au fost o multime de zvonuri cu privire la acest comportament abuziv al lui, insa primul val de acuzatii nu a avut nicio repercusiunea asupra lui. In final, cantaretul a fost pus sub acuzare si arestat pentru 10 cazuri grave de abuz sexual.

 
Fyre: The greatest party that never happened. Un documentar unde vei afla povestea mai multor oameni care, desi au platit sume exorbitante pentru un festival de muzica de lux, ei n-au mai ajuns niciodata acolo. Au fost sechestrati si lasati pe o insula din Bahamas, acolo unde nu au avut ce sa manance si cum sa se spele.  Urmareste sa vezi cum au supravietuit.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0