Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Filme si seriale care iti imbunatatesc starea de spirit

de Sunt Fericita la 2019-04-15
7 Filme si seriale care iti imbunatatesc starea de spirit
Dupa o zi grea si aglomerata, nimic nu este mai relaxant decat sa te intinzi in canapeaua confortabila de acasa si sa urmaresti un film bun ori un serial. Mai mult de atat, psihoterapeutii au declarat faptul ca filmele si serialele bune iti imbunatatesc starea de spirit si te fac sa te simti mai bine.


7 Filme si seriale pe care trebuie sa le vezi in 2019



 
Pentru ca suntem tot mai stresati si aglomerati cu treburile zilnice, toti acesti factori negativi ne afecteaza nivelul de melatonina si serotonina din creier, hormoni care ne controleaza si afecteaza somnul, apetitul, dar si starea de spirit. Mai jos ti-am pregatit o lista cu ele mai amuzante, indragite  si pline de adrenalina seriale, care iti imbunatatesc starea de spirit.

 
  • Grace and Frankie. Un serial care te invata ce inseamna prietenia, dincolo de obstacolele pe care le intalnesti in viata. Vei invata cum persoanele opuse se atrag si reusesc sa puna bazele unei prietenii puternice, chiar si in cele mai grele momente.

 
  • Good Will Hunting. Un film numai bun de vizionat atunci cand te simti deprimat, deoarece este o demonstratie a ceea ce inseamna o relatie adevarata construita din iubire si incredere. Vei descoperi ca, greutatile cu care te confrunti in viata nu sunt imposibil de trecut, toate se transforma in lucruri pozitive si se vindeca, daca stii cum sa lupti.

 
  • About a Boy. Un film din care vei invata o lectie si mai ales, un film care iti va imbunatati starea de spirit cand vei realiza cat de norocos esti. De aici vei afla povestea unei persoane care incearca sa se regaseasca, sa isi regaseasca propria viata facand o multime de fapte bune pentru un alt personaj care nu isi gaseste locul. Vei invata cat de importante sunt relatiile din jur si de ce ne afecteaza si pe noi insine.

 
  • Friends. Un serial indicat atunci cand ai stari de tristete ori singuratate deoarece te va face sa razi in orice moment. Este un serial in care vei urmari un grup de prieteni foarte apropiati, care au devenit o a doua failie si care se sprijina in orice incercare.

 
  • Dumplin. Un film care te va intari si care te va face sa constientizezi cat de important este sa traiesti dupa propriile reguli, nu dupa ce spun ceilalti. Vei constientiza ca nu trebuie sa treiesti pentru a le indeplini asteptarile celorlalti, ci pentru a fi tu fericit. Pana la urma, nimeni nu este perfect si nici nu poti multumi pe toata lumea.

 
  • Love and Other Drugs. Obisnuiesti sa iti ascunzi defectele ori imperfectiunile? Sau obisnuiesti sa iti ascunzi suferinta in fata celorlalti? Ei bine, din acest film vei invata cat este de important sa fii real, chiar si vulnerabil si neaparat autentic? Fiecare om merita sa traiasca asa cum isi doreste.

 
  • The Good Place. Inca unul dintre serialele amuzante recomandate in zilele in care te simti trist. De ce? Pentru ca vei invata cat de importanta este relatia pe care o avem cu noi insine. De ce conteaza sa fii un om mai bun, de ce este indicat sa ii ajuti pe ceilalti, de ce relatia personala impacteaza asta de mult si relatiile cu ceilalti. Vei vedea in acest serial un grup de mai multe persoane diferite, care au fost marginalizate de alte grupuri sociale din care fac parte, iar toti se aduna pentru a se transforma in oameni mai buni.

 
Ce spui despre aceste filme, care dintre ele este preferatul tau? Ai si altele pe lista?


Sursa foto.pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0