Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua Mamei: idei de cadouri de 8 Martie pentru orice buget

de Sunt Fericita la 2021-04-19
Ziua Mamei: idei de cadouri de 8 Martie pentru orice buget
Luna martie aduce in centrul atentiei una dintre cele mai importante fiinte din viata noastra: mama. Cu ocazia Martisorului, dar mai ales odata ce ne apropiem cu pasi repezi de data de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii ai nevoie de un cadou potrivit.


Stim deja ca mama este cea care se bucura chiar si de micile atentii din partea copiilor, asadar nu-ti face griji: indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie, vei gasi un cadou perfect pentru ea. Drept inspiratie, poti folosi propunerile noastre!

1. Cadouri pentru mama sub 50 RON

Desi ai putea crede ca 50 RON este o suma mica si nu vei gasi un dar care sa o impresioneze pe mama ta, trebuie sa te contrazicem! Ai destule variante din care poti alege, iar printre ele se numara cartile, florile de primavara, sau, daca iti doresti sa alegi un cadou original pentru ea ii poti oferi un set de aromaterapie. De pe giftforyou.ro poti comanda un astfel de cadou pentru mama, fara a depasi bugetul stabilit. 

2. Cadouri pentru mama sub 100 RON 

Ai la dispozitie 100 RON si foarte putin timp pana la Ziua Mamei? Optiunea cea mai simpla este sa alegi un cos superb de flori, sau chiar un aranjament. Florile sunt intotdeauna o alegere buna, fiind un cadou care se preteaza pentru orice ocazie. In plus, in functie de cromatica lor sau de tipul de flori acestea exprima anumite sentimente, induc bucuria, bunastarea si, cu siguranta, aduc zambetul pe buze celor care le primesc. Daca vrei sa o emotionezi, daruieste-i florile ei preferate; cu siguranta acesta va fi un gest care nu va ramane neapreciat. 

3. Cadouri pentru mama sub 200 RON 

O pereche de cercei, o bratara, o decoratiune inedita sunt doar cateva dintre obiectele pe care le poti cumpara pentru mama ta cu ocazia zilei de 8 Martie. Fiecare dintre aceste idei de daruri pot fi achizitionate cu un buget nu mai mare de 200 de RON. 

De asemenea, in aceeasi limita financiara te poti incadra si pentru achizitionarea unui aparat de masaj facial, a unei brose sau diverse alte gablonturi. 

4. Cadouri pentru mama sub 300 RON 

Cu un buget care nu depaseste 300 RON ii poti darui mamei un voucher de cumparaturi la magazinul sau preferat, un ceas sau o geanta. Totodata, folosind acesti bani ii poti cumpara un parfum, o esarfa de matase sau un set de pandantive pentru bratara. Accesoriile precum ochelarii de soare sunt si ele disponibile pentru mai putin de 300 de lei. 

5. Cadouri pentru mama sub 600 RON

Daca ai pus deoparte suma de 600 de lei pentru a-i achizitiona un cadou mamei cu ocazia zilei de 8 Martie, atunci posibilitatile sunt nenumarate. Te poti orienta catre gama de cadouri lux pentru femei, cum ar fi bijuteriile din argint, posetele de brand, ceasurile de mana sau obiectele decorative mai scumpe. Mai mult decat atat, poti lua in calcul si vesela sau tacamurile de calitate. 

 

Gestul de a darui este, in general, unul plin de noblete, insa cu atat mai mult acesta este special cand vine din partea copiilor catre parinti. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0