Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Filme la care sa nu te uiti niciodata singur

de Sunt Fericita la 2019-05-06
7 Filme la care sa nu te uiti niciodata singur
Exista filme care te bine dispun si te incarca cu energie pozitiva pentru o saptamana intreaga, dar si filme triste, cu o poveste grea in spate care te incarca emotional si te fac sa izbucnesti in lacrimi. Inainte de a viziona aceste filme, asigura-te ca ai langa tine o persoana draga care sa te incurajeze!


Sunt filme cu povesti impresionante, inspirate chiar din povesti reale, dar care au un deznodamant atat de emotionant incat nu le poti urmari singur. Filme care te pun pe ganduri, care te motiveaza si care te fac sa intelegi cu adevarat povestea vietii. Este important sa ai langa tine o persoana draga inainte de a le viziona pentru a te asigura ca nu te intristezi peste masura.

 
Beautiful Boy. Un film trist, dar cu o poveste reala in care vei descoperi cum un tata incearca sa isi reia legatura sufleteasca cu fiul sau, fiu ce este acum dependent de droguri. Este o adevarata lupta ce are la baza descoperirea, supravieturirea si recuperarea familiei. O poveste emotionanta mai ales ca multe persoane se confrunta si acum cu dependenta de droguri.

 
Beasts of the Southern Wild. Vei descoperi cat de puternica este legatura dintre un copil si tata si cum incearca acesta sa isi invete copilul, inca de la o varsta frageda, sa supravietuiasca. Tatal isi pregateste fiica pentru perioada cand acesta nu o va mai putea proteja.

 
Call Me By Your Name.  Vei vedea un film cu o povestea de dragoste ideala, la care visam cu totii. O poveste presarate cu multe momente romatice, dar si multe momente stangace din cauza inocentei varstei.

 
Hachi: A Dog s Tale. Povestea de dragoste neconditionata dintre un caine si stapanaul sau. Un film la care nu ai cum sa nu lacrimezi la sfarsit datorita emotiei pe care o transmite. Cainele dovedeste loialitatea pe care i-o poarta stapanului sau, chiar si atunci cand stapanul lui moare in urma unui stop cardiac.

 
Lion. Un film inspirat dintr-o poveste reala de unde vei afla povestea unui baietel de 5 ani care se pierde de fratele sau mai mare in urma unei excursii. Acesta parcurge o viata plina de peripetii, este infiat de o alta familie din Australia, iar dupa 25 de ani el se intoarce sa isi caute adevarata familie.

 
Mustang. Povestea a cinci surori orfane, care primesc o pedeapsa prea grea dupa ce sunt vazute de catre vecinii loc ca se joaca cu baietii pe plaja. Fetele sunt inchise in casa de catre familia conservatoare si sunt fortate sa isi incheie mult mai devreme decat ar trebui perioada copilariei.

 
Seven Pounds. In urma unui accident, protagonistul principal, Will Smith, omoara sapte persoane. El isi doreste sa se revanseze fata de omenire si isi face toate planurile pentru a se sinucide si pentru a-si dona organele catre alte sapte persoane nevoiase.

 
Toate aceste filme au subiecte inedite, pline de emotie, iar lacrimile vor fi inevitabile.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0