Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 piese vestimentare pe care NU trebuie sa le porti la o nunta

de Ana-Maria Tudor la 2014-08-04
5 piese vestimentare pe care NU trebuie sa le porti la o nunta
Daca ai fost invitata la o nunta, trebuie in primul rand sa te gandesti ca ai primit invitatia de a participa la cea mai importanta si mai speciala zi din viata a doua persoane. Ziua (si noaptea) respectiva le apartine doar mirilor, asadar, nu incerca sa iesi prea mult in evidenta.


Nu numai ca vei fi catalogata gresit de restul invitatilor, dar nici nu te vei simti bine atunci cand vei observa ca ai ales o tinuta ... iesita din tipar.

Tocmai pentru a te ajuta sa eviti astfel de momente penibile, am pregatit pentru tine o lista cu 5 piese vestimentare pe care nu trebuie sa le porti la o nunta:

1. Rochia alba
Nu vrei sa faci o poza cu mirii iar prietenii lor sa intrebe care este mireasa. Rochia alba este pur si simplu interzisa pentru invitatii la o nunta, fiind strict rezervata pentru mireasa.

2. Rochia de printesa
Indiferent de culoarea pe care o purti, rochia lunga si ampla de bal ii va face pe invitati sa te confunde cu domnisoarele de onoare. Incearca asadar, daca optezi pentru o rochie lunga, sa fie una dreapta, clasica si accesorizata corect.

3. Rochia de piele
Este perfecta pentru o seara de club, la fel ca orice tinuta mulata si transparenta, insa nu are ce cauta la o nunta.

4. Rochia neagra
In afara de faptul ca negrul este asociat cu evenimentele triste, gandeste-te ca cel putin jumatate dintre doamnele invitate la o nunta opteaza pentru aceasta culoare. Opteaza pentru o rochita colorata sau cu imprimeuri finute.

5. Tinutele sexi
O femeie este sexi in primul rand atunci cand se simte bine si nu atunci cand expune cat mai multa piele. Pe deasupra, decolteurile prea mari sau rochiile prea scurte sunt chiar de prost gust atunci cand sunt purtate la astfel de evenimente elegante, de familie, iar locul lor ramane la club.

Tips: Afla care este tematica nuntii si cerceteaza putin localul in care va avea loc, pentru a te asigura ca nu ai ales o tinuta prea sofisticata sau una prea simpla.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0