Tocmai pentru a te ajuta sa eviti astfel de momente penibile, am pregatit pentru tine o lista cu 5 piese vestimentare pe care nu trebuie sa le porti la o nunta:
1. Rochia alba
Nu vrei sa faci o poza cu mirii iar prietenii lor sa intrebe care este mireasa. Rochia alba este pur si simplu interzisa pentru invitatii la o nunta, fiind strict rezervata pentru mireasa.
2. Rochia de printesa
Indiferent de culoarea pe care o purti, rochia lunga si ampla de bal ii va face pe invitati sa te confunde cu domnisoarele de onoare. Incearca asadar, daca optezi pentru o rochie lunga, sa fie una dreapta, clasica si accesorizata corect.
3. Rochia de piele
Este perfecta pentru o seara de club, la fel ca orice tinuta mulata si transparenta, insa nu are ce cauta la o nunta.
4. Rochia neagra
In afara de faptul ca negrul este asociat cu evenimentele triste, gandeste-te ca cel putin jumatate dintre doamnele invitate la o nunta opteaza pentru aceasta culoare. Opteaza pentru o rochita colorata sau cu imprimeuri finute.
5. Tinutele sexi
O femeie este sexi in primul rand atunci cand se simte bine si nu atunci cand expune cat mai multa piele. Pe deasupra, decolteurile prea mari sau rochiile prea scurte sunt chiar de prost gust atunci cand sunt purtate la astfel de evenimente elegante, de familie, iar locul lor ramane la club.
Tips: Afla care este tematica nuntii si cerceteaza putin localul in care va avea loc, pentru a te asigura ca nu ai ales o tinuta prea sofisticata sau una prea simpla.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
