Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modele de rochii ideale pentru o nunta de vara

de Sunt Fericita la 2019-05-30
Modele de rochii ideale pentru o nunta de vara
S-a dat start deja sezonului de nunti, asa ca multe dintre femei sunt in cautarea rochiei de ocazie perfecte. Noi iti propunem cateva recomandari de rochii care te vor scoate in evidenta si te vor face sa te simti speciala in ziua marelui eveniment.


S-a dat start deja sezonului de nunti, asa ca multe dintre femei sunt in cautarea rochiei de ocazie perfecte. Noi iti propunem cateva recomandari de rochii care te vor scoate in evidenta si te vor face sa te simti speciala in ziua marelui eveniment.

 
Nuntile de vara se desfasoara, de obicei, in locatii cu piscina sau gradini de vara racoroase. Din fericire, aici dress code-ul nu este impus ca fiind unul extrem de elegant, asa ca tinutele pe care le pti adopta sunt variate. Iata si cateva idei care te vor ajuta sa iti gasesti rochia perfecta pentru o nunta de vara.

 
Rochie cu volane stil maiou. Acel model de rochie simpla, dar extrem de feminina si eleganta. Are bretele subtiri, este pana deasupra genunghiului si iti permite sa te distrezi si sa te misti in voie toate noaptea.

 
Rochide midi. Intotodeauna elegante, rochiile midi specifice anilor 70 te vor face sa stralucesti la o nunta de vara. Sunt comode, disponibile intr-o multime de culori si forme si iti permit sa dansezi pe ringul de dans toata noaptea.

 
Rochie pe umeri. Stilul rochiei vaporoase care iti lasa umerii la vedere iti aduce un plus de romantism si feminitate. Indrazneste sa porti o rochie cu imprimeu floral si fluida. Vei atrage toate privirile!
 
Rochie semitransparenta. Daca nu este impus un dress-code, atunci trebuie sa te simti in largul tau si sa porti o rochie fluida, usor transparenta. Rochia iti va oferi libertatea de miscare de care ai nevoie la o nunta, asa ca nu ezita sa o incerci.

 
Rochie plisata. Cu o rochie midi, plisata si diafana vei atrage atentia fara prea mari batai de cap. Este modelul de rochie care nu are nevoie de prea multe artificii stilistice, insa aspectul este unul cu adevarat spectaculos.

 
Rochie lunga fara bretele. Rochiile lungi sunt feminine, pretioase si romantice. Daca vrei sa iesi din tipar, atunci poarta o rochie eleganta lunga, care iti lasa umerii goi la vedere. Este rochia perfecta pentru o nunta de vara.

 
Rochie asmimetrica pe umar. La un eveniment in aer liber, un model de rochie asimetrica pe un umar te va face sa te simti ca intr-o vacanta in frumoasa Grecia. Ai norocul ca este o rochie care se potriveste cu orice tip de incaltaminte, chiar si cu sandalele cu talpa joasa. Asa ca atunci cand te dor picioarele, nu opri petrecere si schimba-ti incaltarile.

 
Rochie disco. Este rochia ideala atunci cand vrei sa dansezi toata noaptea. Un model cu volanase, cu bretele scurte si imprimeu colorat care te va transforma intr-o adolescenta pe ringul de dans.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0