Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 idei de cadouri educative pentru scolari

de Sunt Fericita la 2022-05-26
6 idei de cadouri educative pentru scolari
Cadourile sunt intotdeauna o sursa de bucurie pentru copii, insa atunci cand vine vorba despre copiii care merg deja la scoala, poate fi dificil sa alegi un dar potrivit. Iata cateva idei de cadouri pe care le poti oferi copiilor si care vor fi cu siguranta memorabile.


Carti pentru copii
 
Cartile pentru copii sunt o alegere buna deoarece varsta scolara este momentul deschiderii spre cunoastere si spre noi aventuri. Pentru a fi sigur ca alegi cele mai frumoase povesti, transpuse intr-o forma speciala de prezentare, poti alege cartile de la editura Arthur pentru copiii de 10-12 ani.
 
Serii cunoscute, precum Harry Potter sau Jurnalul unui pusti, dar si binecunoscutele carti scrise de Roald Dahl - Charlie si fabrica de ciocolata, James si piersica uriasa, Vrajitoarele sau Rime revoltatoare, fiecare dintre aceste carti sunt o optiune perfecta pentru micii cititori.
 
Este important sa alegi carti de calitate deoarece pasiunea pentru lectura se cultiva din copilarie cu ajutorul cartilor potrivite. Firul povestii, notorietatea autorului si calitatea transpunerii povestii pe suport de hartie, fiecare dintre aceste aspecte sunt deosebit de importante in deschiderea apetitului literar.
 
Alege seturi pentru dezvoltarea creativitatii
 
Scolarii iubesc sa creeze si sa realizeze proiecte cu propriile maini, asa ca poti opta pentru seturi de origami sau quilling. De asemenea chiar si seturile care includ folosirea lutului ceramic pot fi potrivite, mai ales daca si copilul prezinta interes pentru modelaje de acest tip. 
 
Jucarii STEM 
 
Jucariile STEM sunt o optiune perfecta pentru copiii pasionati de stiinta si tehnologie, pentru ca acestea folosesc notiuni speciale care pot ajuta la dezvoltare cognitiva, logica si tehnica. STEM foloseste elemente de robotica si inginerie si prezinta aceste informatii intr-un mod distractiv, adaptat varstei scolarilor. Nu lipsesc nici notiunile de programare, domeniu atat de modern si de agreat de catre copii. Vei vedea ca aceste notiuni sunt explicate detaliat si mai ales adaptat varstei pentru fiecare copil in parte. 
 
Dispozitive mobile cu program controlat
 
Traim intr-o lume a dispozitivelor mobile si a internetului, iar copiii, in mod inevitabil, isi doresc accesul la acestea. Poti darui copiilor dispozitive cu ajutorul carora sa se conecteze la internet, insa nu uita de controlul parental si de un orar foarte bine stabilit de utilizare.
 
Esre recomandat sa nu se foloseasca aceste dispozitive pentru perioade foarte lungi de timp, deoarece creierul copiilor se afla in perioada de dezvoltare, lucru care nu se poate intampla prin folosirea in exces a ecranelor.
 
Ateliere creative
 
Uneori cele mai bune daruri sunt experientele la care puteti participa impreuna. Spre exemplu, un atelier de pictura sau de creatie, de arta sau poezie pot fi o idee perfecta de petrecere a timpului in mod calitativ. Copilul poate invata cu usurinta notiuni primare in ceea ce priveste exprimarea creativitatii, indiferent de mijloace sau de tipul atelierului ales.
 
Cursuri de limbi straine
 
O limba straina este intotdeauna un atu, iar varsta scolara este cea la care copiii absorb ca un burete informatia. Din acest motiv, invatarea unei limbi straine se poate face prin joaca, fie prin cursuri, fie prin aplicatii sau programe speciale educative. Tot ce trebuie sa faci este sa te documentezi pentru a vedea care este oferta fiecarei parti care ofera astfel de servicii, pentru a-i putea oferi copilului tau posibilitatea de a invata lucruri noi, care s-ar putea sa il ajute mai tarziu. 
 
Pentru a alege un cadou educativ pentru un scolar ar trebui sa ai in vedere si pasiunile si preferintele sale, pe langa ideile pe care le-am prezentat anterior. Alege in mod corect si ofera un cadou unic, memorabil, care va fi cu siguranta apreciat de catre cei mici. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezvoltarea creativitatii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0