Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Cele mai vizitate orase ale anului 2018

de Camelia Diaconu la 2019-01-07
7 Cele mai vizitate orase ale anului 2018
Abia ce s-a incheiat anul 2018, insa am aflat deja care au fost destinatiile de calatorie preferate in anul precedent. Oamenii iubesc sa calatoreasca, motiv pentru care destinatiile de vacanta preferate sunt surprinzatoare. Iata care au fost cele mai vizitate orase in anul 2018!


S-a incheiat anul 2018 si deja am inceput sa ne facem planuri de vacanta pentru acest an, 2019. Pentru ca stim ca vacantele reusite sunt cele planuite din timp, iti spunem care au fost cele mai vizitate orase in anul precedent, iar daca nu ai bifat o destinatie anul trecut, fii sigur ca o poti trece pe lista de dorinte pentru aceste an.
 
Bangkok-Thailanda. O destinatie ideala de vacanta in orice perioada a anului, Thailanda a fost in topul destinatiilor preferate de calatori. Nu-i de mirare, deoarece Bangkok este capitala in care gasesti cele mai deosebite contraste, culturi noi si oameni speciali. Bineinteles, Thailanda ramane in topul destinatiilor de vacanta si in anul 2019.
 
Londra. Indiferent de periaoda anului, chiar si in lunile ploioase, Londra este orasul vizitat de peste 20 de milioane de vizitatori. De ce? Pentru ca arhitectura orasului este cu adevarat deosebita, deoarece gasesti o multime de muzee, palate, magazine, parcuri, etc, care sa te faca sa indragesti acest oras. Va ramane in topul destinatiilor si in 2019, chiar daca ai mai fost acolo.
 
Paris. Cum am putea sa uitam de orasul indragostitilor? Parisul a fost si va ramane unul dintre orasele de suflet chiar si pentru multi dintre noi datorita farmecului sau aparte. Este orasul care te umple de energie, care te face sa te indragostesti ori de cate ori mergi. Nu este un oras in care sa mergi doar o data, asa ca iti recomandat sa vizitezi Parisul ori de cate ori ti se iveste ocazia. 
 
Dubai. Cunoscut drept un oras exclusivist, Dubaiul a fost in tipul destinatiilor de vacanta in anul 2018. A fost locul ideal in care sa iti petreci o vacanta calduroasa, mai ales cand temperaturile de la noi erau mult prea scazute. Nu te poti satura niciodata de imaginea spectaculaoasa pe care ti-o ofera orasul, asa ca este o destinatie de vacanta pe care o mai poti incerca si in orice alt an.
 
New York-SUA.  Chiar daca in prezent este orasul in care multi oameni doar viseaza sa ajunga, ei bine, New York a fost destinatia preferata de multi vizitatori internationali in anul 2018. Agitatia pe care o intalnesti in acest oras, probabil nu se compara cu nicio alta destinatie. Filmele pe care le vedem ca isi desfasoara actiunea pe strazile orasului, devin realitate atunci cand alegi ca si destinatie de vacanta New York-ul.
 
Istanbul-Turcia. O destinatie de vacanta ideala mai ales pentru pasionatii de city-break-uri, Istanbul este un oras care te lasa sa ii descoperi cultura si mai ales te face sa te indragostesti de preparatele culinare delicioase.
 
Tokyo-Japonia. Oricine isi doreste sa ajunga in acest oras. Intr-adevar, are preturi ridicate, insa daca esti pasionat de cultura japoneza, atunci trebuie neaparat sa il treci pe lista de dorinte. Trebuie sa ajungi sa descoperi orasul si toate evenimentele care se petrec acolo.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0