Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Benzi separate pentru cei care se uita la telefon cand merg

de Sunt Fericita la 2019-09-23
Benzi separate pentru cei care se uita la telefon cand merg
Au fost create primele benzi separate pentru cei care se uita la telefon cand merg pe strada intr-un oras din Marea Britanie.


Informatia este disponibila la un click sau la o apasare distanta. Suntem din ce in ce mai conectati si petrecem din ce in ce mai mult timp pe telefoane, tablete sau laptop-uri. Aceasta facilitate s-a transpus intr-un obicei suficient de periculos si iritant pentru cei din jurul nostru.
 
Un studiu arata ca peste 75% dintre britanici folosesc un dispozitiv mobil in timp ce merg pe strada. Aceeasi cercetare releva faptul ca peste 38% din cei care folosesc telefonul sau tableta au avut cel putin o intalnire nefasta cu un strain sau s-au lovit din greseala de un strain.
 
Autoritatile din Manchester au hotarat ca acest obicei devine un pericol, asadar au creat benzi separate pentru "oamenii inceti", adica pentru cei care stau pe drum cu nasul in telefon.
 
In districtul Spinningfields din Manchester poti acum sa folosesti o banda speciala pentru a folosi telefonul in siguranta in timp ce mergi pe drum.
 
Bulevardul Hardman deja a devenit o noua atractie pentru ca a fost instalata aceasta noua facilitate pentru un obicei clar apartinand secolului 21.
 
"Trebuie sa fim realisti si responsabili, cand intelegem ca societatea se schimba", a spus seful AO-Mobile, o companie care a propus si sustinut aceasta initiativa.
 
Masura este pentru moment un experiment. Daca se dovedeste ca va avea un efect pozitiv, va fi implementata pe mai multe strazi din Manchester.
 
Pana cand acest lucru se va intampla si in Romania, e bine sa fim atenti la drum si sa nu uitam sa respectam regulile de circulatie prevazute in Codul rutier.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre telefon

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obicei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre manchester

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0