Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Reguli pentru o piele perfecta de la prima ora a diminetii

de Sunt Fericita la 2019-05-10
5 Reguli pentru o piele perfecta de la prima ora a diminetii
Sezonul cald si-a intrat in drepturi, iar de acum inainte pielea isi schimba aspectul si incepe sa se bucure de tot mai multa lumina naturala. Acum este momentul si sa iti schimbi rutina zilnica de ingrijire, iar din acest ritual nu trebuie sa lipseasca urmatorii pasi!


5 Pasi in ritualul zilnic de ingrijire

 
Frigul si vremea capricioasa din timpul iernii au avut repercusiuni directe asupra tenului si implicit a pielii. Pielea este deshidratata, lipsita de stralucire si fermitate. Pentru ca trecerea de la sezonul rece la cel cald implica si cateva mici modificari, iti spunem cinci reguli de baza pe care sa le respecti pentru a te trezi cu o piele perfecta de la prima ora a diminetii.

 
Exfolierea tenului. Daca pe timpul iernii exfolierea nu este pasul cel mai indicat, acum, o data cu incalzirea de afara este indicat sa indepartezi celulele moarte de pe suprafata pielii. Fa acesta procedura de doua ori pe saptamaa si vei vedea rezultate benefice si la circulatia sangelui, dar si in aspectul pielii. Tenul tau va fi mult mai sanatos si stralucitor.

 
Aplicarea cremei cu protectie solara. Ai spune ca razele soarelui nu sunt atat de puternice si nu este nevoie de aplicarea SPF-ului. Specialistii ne contrazic si ne spun ca pielea trebuie sa fie intotdeauna protejata de razele UV. Aplica o crema cu factor de protectie inainte de fiecare iesire din casa, iar in felul acesta vei fi protejata de aparitia ridurilor premature si de petele pigmentare.

 
Curatarea tenului. Tenul curat este si un ten sanatos si revitalizat. Demachiarea tenului este obligatorie seara, inainte de culcare, dar si dimineata, imediat cum te-ai trezit, pentru a elimina excesul de sebum acumulat peste noapte.

 
Masarea tenului. Masajul iti confera o stare relaxante, dar te si ajuta sa iti mentii tenul sanatos si intr-o forma excelenta. Poti opta pentru un masaj facial de revitalizare, dar si pentru un masaj corporal anticelulitic, care sa iti pregateasca corpul pentru vara.

 
Hidratarea tenului. Unul dintre cei mai importanti factori, hidratarea este esentiala pentru a-ti mentine elasticitatea pielii. Indiferent de sezon, dar cu atat mai mult in perioada calda, hidratarea este obligatorie deoarece ii reda tenului aspectul luminos de care are nevoie. Pe langa hidratarea optima, de 2 litri de lichide pe zi, nu uita sa folosesti si o crema ori un serum hidratant.

 
Sunt cinci pasi simpli, dar care iti imbunatatesc vizibil aspectul pielii si care iti redau stralucirea intr-un timp scurt. 


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0