Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Destinatii de vacanta pentru anul 2019

de Camelia Diaconu la 2019-01-08
7 Destinatii de vacanta pentru anul 2019
Nu este deloc simplu sa iti alegi destinatia perfecta pentru vacanta, insa suntem de parere ca daca faci alegerea din timp, cu siguranta vei avea parte de cea mai reusita vacanta. Iar pentru a te ajuta sa iei o decizie mai usor, iti prezentam care sunt destinatiile de vacanta preferate de multi turisti pentru anul 2019.


Se spune ca daca iti planuiesti o vacanta din timp, vei avea suficiente resurse sa iti transformi vacanta intr-un reusita. Vei stii care sunt obiectivele turistice cele mai importante ale orasului in care mergi, care sunt restaurantele renumite, ce preparate sunt deja consecrate, etc. Iti punem la dispozitie cateva variante pe care sa le treci pe lista destinatiilor de vacanta pentru anul 2019.
 
Kilimanjaro-Tanzania. Cu siguranta ai auzit despre  cel mai inalt munte din Africa, deja renumit pentru escaladari. Daca iti doresti o vacanta in care sa faci miscare, atunci Tanzania este tara perfecta. Traseele de aici iti vor oferi o experienta de vis, insa fii atent sa te echipezi corespunzator. Nu uita sa treci pe lista de aventura si Parcul National Serengeti, acolo vei avea parte de cea mai frumoasa experienta a vacantei.
 
Sao Paolo- Brazilia. Cel mai mare oras din Amercia de Sud, Sao Paolo este orasul care te va umple de energie si te va ajuta sa te incarci cu voie buna. Vei descoperi culturi cu adevarat deosebit, muzee de exceptie, dar si peisaje pe care nu le vei uita niciodata. Pregateste-te sa iti faci cat mai multe amintiri dintr-o vacanta de vis!
 
Bali - Indonezia. Este una dintre destinatiile de vacanta preferate de catre cei mai multi turisti. Bali te va impresiona cu privelistile uimitoare, dar si cu multitudinea de locuri de explorat. Temple antice, plaje fascinante, preparate culinare cu adevarat deosebite, atractii culturale si o multime de alte activitati care te vor surprinde si iti vor ramane in suflet.
 
Kauai -Hawaii. Paduri tropicale, plaje pline cu nisip fin, stanci crestate si peisaje spectaculoase. De toate aceste lucruri vei avea parte intr-o vacanta linistita in Kauai. Daca ajungi aici,trebuie neaparat sa te deplasezi cu barca si la Waimea Canyon, locul cunoscut si sub numele de Marele Canyon al Pacificului.
 
Viena - Austria. Deloc departe, Austria ramane un loc preferat de turisti datorita artei si culturii deosebite intalnite aici. Capitala Austriei este renumita deja pentru palatele imperiale, dar si pentru arhitectura deosebita in stil baroc. Cea mai frumoasa perioada de vizitat Austria este in primele doua luni din an, ianuarie si februarie deoarece au loc sute de baluri in oras care celebreaza Carnavalul.
 
Ponta Delgada - Portugalia. Atat Porto, cat si Lisabona raman in topul preferintelor din Portugalia. Pentru 2019, atentia se indreapta catre insulele Ponta Delaa si Azores, acolo unde descoperi o multime de muzee, cladiri si cetati care dateaza din secolul al XVI-lea. Daca iti doresti si o plimbare cu bicicleta cand ajungi in vacanta, atunci trebuie sa stii ca cea mai buna perioada este luna iunie.
 
Marrakech - Maroc. Un farmec aparte si un oras plin de culoara, cu un centru istoric care dateaza din secolul al XI-lea. In Marrakech te vei bucura de strazi pline de oameni si colorate, bazaruri pline de lucruri deosebite, dar si de pesiaje de poveste. Trebuie sa iti treci pe lista si sa vizitezi Moscheea Koutoubia si Palatul Bahia. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0