Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla totul despre diferitele tipuri de cercei

de Sunt Fericita la 2023-05-19
Afla totul despre diferitele tipuri de cercei
Cerceii sunt una dintre cele mai populare bijuterii, existand o varietate larga de stiluri si designuri pe piata. De la modelele minimaliste la cele extravagante, cu pietre pretioase sau in forma de candelabru, cerceii pot fi purtati in diferite moduri si au caracteristici specifice. In acest articol vei descoperi tot ce trebuie sa stii despre cele mai populare tipuri de cercei disponibile.


Cercei cu inel 
 
Cerceii cu inel sunt rotunzi sau semicirculari si pot avea diferite dimensiuni. Acestia pot fi subtiri si delicati sau indrazneti si masivi. Cerceii cu inel pot fi purtati atat cu tinute casual, cat si formale, in functie de dimensiunea si designul lor.
 
Cercei Huggie 
 
Cerceii Huggie sunt cercei mici cu inel, care imbratiseaza lobul urechii in loc sa atarne sub acesta. Au forma circulara, fiind similari cu cerceii clasici tip inel, fiind, totusi, usor de purtat indiferent de coafura. Au un farmec discret si pot fi minimalisti sau impodobiti cu o varietate de pietre pretioase.
 
Cercei cu surub

 
Sursa: Shutterstock
 
Cerceii cu surub sau tija sunt unul dintre cele mai simple si clasice tipuri de cercei. Acestia constau intr-o piatra pretioasa mica sau o bila metalica care sta pe lobul urechii, tinuta in loc de o tija si o prindere tip fluture. Cerceii mici din argint, cu surub, sunt perfecti pentru purtarea zilnica, datorita aspectului simplu si elegant. 
 
Cercei candelabru 
 
Cerceii candelabru sunt impodobiti cu mai multe straturi de ornamente si se pot misca usor atunci cand atarna de lobul urechii. Se gasesc in multe stiluri diferite si pot fi foarte scurti, extinzandu-se doar putin dincolo de lobul urechii, sau pot fi mult mai lungi, ajungand aproape la umar. Sunt proiectati sa fie foarte usori, chiar si atunci cand sunt mai mari, pentru a nu trage de lobul urechii sau a provoca ruperea gaurii de piercing. Acestia adauga o nota sofisticata tinutei la evenimente formale, cum ar fi nunti, baluri sau absolviri.
 
Cercei tip Cuffs (care imbraca pavilionul urechii)
 
Cerceii tip Cuffs nu necesita perforarea urechii, ci se prind pe marginea exterioara a cartilajului sau prin intermediul unui fir solid care se fixeaza in jurul urechii. Se plaseaza pe curba exterioara a urechii si se pot fixa in partea de sus, in mijloc sau pot acoperi intreaga lungime a urechii. Avantajul acestui mod de prindere este ca permite crearea unor designuri mai elaborate decat cele posibile cu cercei obisnuiti. Sunt bijuterii statement, ce pot fi purtate si fara perechea lor.
 
Cercei tip lacrima

 
Sursa: Shutterstock
 
Cerceii in forma de lacrima se prind pe lobul urechii, de obicei cu o incuietoare tip push-back sau un carlig de sarma. Exista modele care atarna si se balanseaza, dar si stiluri fixe. Asemanator cu cerceii tip surub, designurile in forma de lacrima au un farmec elegant si atemporal, care este foarte potrivit pentru o gama larga de ocazii.
 
Cercei pendul
 
Acest tip de cercei atarna sub lobul urechii si se balanseaza la fiecare miscare a purtatoarei. Pot fi confectionati intr-o varietate de designuri, de la lanturi simple pana la ciucuri sau modele impodobite cu pietre pretioase. Se diferentiaza de cerceii candelabru prin simplitate. Unele modele mai lungi pot atinge umarul sau chiar clavicula.
 
Cercei cu ciucuri
 
Acesti cercei sunt decorati cu ciucuri din material textil sau cu o multime de lanturi subtiri care pornesc din acelasi punct, asemanandu-se cu un ciucure metalic real. Mai pot fi impodobiti cu margele mici sau alte ornamente. Cerceii cu ciucuri sunt atragatori, jucausi si plini de viata. 
 
Cerceii pot transforma complet o tinuta si asta se intampla de mii de ani. Fie ca optezi pentru o pereche eleganta si sclipitoare, fie pentru un model jucaus, acestia pot spune multe despre stilul si personalitatea ta. Un detaliu sclipitor si subtil poate fi tot ce ai nevoie pentru a completa o tinuta eleganta. 
 
 
 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cercei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre accesorii

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0