Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cadouri simpatice pentru colegii de birou: 5 idei

de Sunt Fericita la 2021-04-29
Cadouri simpatice pentru colegii de birou: 5 idei
In cadrul fiecarui colectiv exista evenimente speciale care trebuie sarbatorite, facand astfel mai usor de suportat rutina zilnica a activitatii de la locul de munca. Fie ca este ziua unei colege, fie ca aceasta se marita sau urmeaza sa nasca, astfel de ocazii sunt marcate in cadrul fiecarui colectiv bine sudat. In acelasi timp, traditia cere ca persoana sarbatorita sa primeasca si cadouri din partea colegilor, iar in materialul de fata iti vom oferi cateva exemple de cadouri pentru diferite ocazii.


Cadouri de bun venit

Cand un coleg este nou in firma sau a fost transferat de la alt departament, o mica petrecere de bun venit il va ajuta sa se adapteze mai bine noului colectiv. Intr-o astfel de ocazie, cele mai potrivite sunt cadourile practice, de care noul coleg sa se poata folosi. Ii poti oferi o agenda, o geanta pentru laptop sau un voucher de cumparaturi pentru a-si putea alege singur ceea ce doreste. De asemenea, sunt potrivite si obiectele de birotica precum si decoratiuni sau plante care sa ii infrumuseteze biroul.

Cadouri pentru avansare

O avansare este un eveniment important in cariera oricui, iar un astfel de moment trebuie sarbatorit ca atare. Cel mai probabil, colegul avansat se va muta intr-un alt birou, astfel ca ar putea avea nevoie de mobilier nou. O idee originala este ca ii cumparati un scaun de gaming, care, dincolo de aspectul futurist, este foarte util celor care petrec mult timp stand la calculator. Cadoul va fi apreciat cu atat mai mult cu cat colegul avansat are si o pasiune pentru jocurile video.

Daca acesta este si o persoana cu simtul umorului o „cana pentru SEF” este un alt cadou cum nu se poate mai potrivit pentru o astfel de ocazie.

Cadouri pentru aniversare

Ziua de nastere este evenimentul cel mai sarbatorit in colectivitati, cu cat echipa este mai numeroasa, cu atat petrecerile fiind mai dese. Pentru un cadou de aniversare, trebuie sa cunosti gusturile si preferintele sarbatoritului, astfel incat sa alegi ceva care sa ii placa. Accesoriile vestimentare sunt cadouri potrivite pentru o aniversare, insa poti sa iti surprinzi colegul comandand un tort personalizat cu fotografia sa. Pentru o astfel de surpriza este bine sa „complotezi” cu toti colegii, pentru ca da mai bine ca tortul sa fie oferit din partea intregii echipe.

Cadouri pentru viitoarea mamica

Cand o colega urmeaza sa nasca, merita o petrecere la birou, inainte de a intra in prenatal. In astfel de ocazii, bineinteles ca cele mai potrivite cadouri sunt legate fericitul eveniment care urmeaza sa aiba loc, iar optiunile sunt variate. Un trusou pentru bebelus, o paturica sau o jucarie care se pune deasupra patutului sunt cele mai la indemana cadouri. De asemenea, puteti contribui toti colegii din birou pentru a-i cumpara un carucior pentru copil, patut alte accesorii utile in primele luni de viata ale copilului.

Cadouri de pensionare

Petrecerile de pensionare constituie deja o traditie veche in orice colectiv bine inchegat, iar sarbatoritul nu se poate retrage din activitate altfel decat incarcat de cadouri. Aproape ca nu exista eveniment de acest gen in care proaspatul pensionar sa nu primeasca in dar un baston, insa un astfel de cadou este oferit in gluma. Nu poti sa doresti cuiva sa se foloseasca de un astfel de obiect, astfel ca, pe langa bastonul traditional, se fac si cadouri mai serioase. O undita sau  o trusa completa de pescuit este un cadou potrivit daca viitorul pensionar are o astfel de pasiune. Un set de unelte de gradinarit, o bicicleta, sau orice alte lucruri practice sunt alte cadouri care il vor ajuta pe viitorul fost coleg sa isi ocupe timpul liber pe care il va avea la dispozitie.

 

Dupa cum se vede, idei sunt destule iar acum nu iti mai ramane sa o alegi pe cea mai potrivita ocaziei si personalitatii colegului sarbatorit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0