Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum accesorizezi o tinuta eleganta de seara?

de Sunt Fericita la 2022-05-06
Cum accesorizezi o tinuta eleganta de seara?
Accesorizarea poate schimba intreg aspectul unei tinute, completand-o si imbunatatind-o daca faci alegerile corecte. Este important sa stii care sunt cele mai potrivite accesorii pentru outfitul tau de seara, in special daca vrei sa exprimi eleganta si rafinament. Citeste in continuare articolul nostru pentru a vedea ce iti propunem.



Cele mai potrivite accesorii pentru o tinuta eleganta de seara
 
1. Inele 
 
Cu inelele din argint de la EdenBoutique nu poti da niciodata gres! In functie de rochia pe care o porti, opteaza pentru modelele cu pietricele colorate, care sa se asorteze si sa iti scoata in evidenta manichiura. In special daca evenimentul are loc seara, vei straluci cu adevarat atunci cand porti bijuterii din argint, care au de asemenea si puteri vindecatoare si te pot salva de energiile negative din jur. 
Nu este gresit sa porti mai multe inele pe acelasi deget sau pe degetele de la aceeasi mana, atata timp cat modelele alese se potrivesc intre ele. Daca vrei sa mergi pe aceasta varianta, iti recomandam sa alegi un singur inel de mari dimensiuni, cu cristale stralucitoare, care sa reprezinte piesa centrala din accesorizarea ta. 
 
2. Colier 
 
Un colier care sa iti puna frumos in evidenta zona gatului nu poate lipsi din cadrul unei tinute elegante de seara, mai ales daca porti o rochie decoltata, care ofera o mare vizibilitate asupra acestei zone. Iti recomandam sa alegi un colier care sa fie din acelasi set sau sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu restul bijuteriilor pe care le porti. 
Si acesta poate avea un talisman sau aplicatii cu pietre pretioase. Daca porti o rochie neagra, simpla, poti jongla cu paleta cromatica adaugand ceva culoare printr-un colier cu pietre viu colorate, in nuante puternice. Alege un model la baza gatului, stil choker, daca vrei sa creezi un efect de opulenta si energie feminina la maximul sau potential. 
 
3. Cercei lungi
 
Cerceii lungi sunt special conceputi pentru evenimentele elegante, unde esti nevoita sa porti o tinuta de gala si trebuie sa arati pe cat de bine posibil. Alege o pereche pe gustul tau, care sa nu fie totusi mult prea voluminoasa sau sa apese intr-un mod inconfortabil pe lobul urechii. Sistemul de prindere este foarte important din acest punct de vedere, asa ca pune confortul pe primul loc. 

Daca ai ales sa porti si un colier, nu lua prim-planul asupra acestuia prin intermediul cerceilor. Opteaza pentru un model simplu, din argint, fara alte aplicatii. O astfel de bijuterie iti va pune in avantaj zona capului, punand negresit machiajul si coafura in evidenta. Chiar daca ai ales sa iti lasi parul pe spate, cerceii tot vor crea un efect incredibil priviti din mai multe unghiuri, asa ca nu neglija acest aspect al accesorizarii tale. 
 
Tine cont de sfaturile pe care ti le-am oferit si alege bijuterii care sa te puna in evidenta si sa iti completeze perfect tinuta. Accesorizarea poate face diferenta dintre un outfit bun si unul spectaculos, asa ca foloseste-ti imaginatia si indrazneste sa iesi din tipare cu ajutorul bijuteriilor alese.  
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0