Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru slabit - ce este la moda sa pari mai slaba

de Camelia Diaconu la 2018-09-21
Trucuri pentru slabit - ce este la moda sa pari mai slaba
In ultima vreme auzim tot mai multe persoane care isi doresc sa slabeasca, ei bine, poti parea cu mult mai slaba si daca stii sa alegi hainele potrivite si sa te accesorizezi corect. Iata cateva idei!


Cum sa pari mai slaba doar cu cateva trucuri

 
Iti poti pune corpul foarte usor in valoare daca stii care sunt criteriile de alegere a hainelor potrivite. Pe langa faptul ca vei reusi sa pari mai supla, vei fi si mult mai eleganta, fara prea mult efort.
 
  • Stabileste-ti marimile. Pentru inceput este obligatoriu sa iti cunosti marimile si sa iti cumperi doar haine care corespund marimilor tale. Daca le vei alege pe cele mai mici, doar de dragul de a purta o marime mica, atunci sa stii ca nu te avantajeaza, din contra, iti vor scoate imperfectiunile in evidenta. Alege marimea potrivita pentru orice piesa vestimentara, inclusiv pentru lenjeria intima si sutien. 
     
  • Poti apela la lenjeria modelatoare, pantaloni sau bustiere special concepute pentru a ascunde partile nedorite. Lenjeria modelatoare este ideala in momentul in care iti doresti sa porti o rochie mulata si vrei sa iti ascunzi colaceii. Pantalonii modelatori au talie inalta special pentru a acoperi abdomentul, dar si pentru a sprijini zona coapselor si a posteriorului. Este valabil si aici sa verifici marimea lenjeriei modelatoare, un model mult prea stramt poate accentua partile pe care nu doresti sa le lasi la vedere. 
     
  • Lungimea potrivita. Fie ca vorbim despre pantaloni, blugi, rochii sau fuste, toate trebuie alese cu o lungime potrivita. Spre exemplu, pantalonii trebuie sa aunga la nivelul gleznelor, in timp ce fustele tip creion sa se incadreze deasupra genunchiului sau imediat sub genunchi. Fustele mult prea scurte vor face picioarele prea groase, cu o forma nedefinita.
     
  • Haine cu talie inalta. Pentru a evidentia o talie subtire, poarta pantaloni sau fuste cu talia inalta. Aceste piese vestimentare au capacitatea de a-ti alungi picioarele din punct de vedere vizual si automat sa te faca sa pari mai supla. 
     
  • Tinute monocromatice. Nu alege intotdeauna numai negru. Chiar daca arata bine si te face sa pari mai slaba, mai ai la dispozitie o multime de alte culori care te-ar putea face sa arati bine. Opteaza pentru verde inchis, albastru sau chiar rosu, daca esti indrazneata. Culorile monocromatice, de regula, creaza o linie verticala continua, lasand corpul sa para mult mai inalt si subtire. 
     
  • Croiala potrivita. Chiar daca iti place foarte mult un model de rochie, incearca sa il adaptezi corpului tau. De exemplu, croiala in forma literei A poate adauga volum in partea de jos a corpului, daca lungimea nu este cea corecta.
     
  • Nu uita de accesorizare. LLinia picioarelor iti este foarte usor alungita cu ajutorul unei perechi de pantofi cu varf ascutit si fara curele in jurul gleznei, de culoarea pielii. De asemenea, bijuteriile sub forma colierelor lungi si cerceii tip candelabru pot adauga un efect vertical, care subtieaza silueta.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0