- 2 kg cartofi;
- 100 g unt;
- 200 g schweitzer ras,
- 1 catel de usturoi;
- 0,5 l lapte;
- 200 g smantana;
- 2 oua (facultativ);
- sare;
- piper;
- nucsoara.
Cartofi frantuzesti - Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie rondele. Se amesteca untul cu usturoiul strivit si se unge un vas termorezistent cu un strat generos de unt aromat.
Laptele se amesteca cu smantana si cu nuscoara si se incalzeste (nu se fierbe!).
In vasul de yena formati un strat gros din rondele de cartofi. Puneti compozitia in vasul termorezistent, presarati bucati de unt, usturoi pisat, apoi schweitzer ras. Vasul de yena se introduce in cuptorul incins. Asezonati cu sare si piper.
Cartofii frantuzesti se servesc calzi, ca fel principal sau garnitura.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics
Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.05
din 5
- 31 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!