- 2 kg cartofi;
- 100 g unt;
- 200 g schweitzer ras,
- 1 catel de usturoi;
- 0,5 l lapte;
- 200 g smantana;
- 2 oua (facultativ);
- sare;
- piper;
- nucsoara.
Cartofi frantuzesti - Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie rondele. Se amesteca untul cu usturoiul strivit si se unge un vas termorezistent cu un strat generos de unt aromat.
Laptele se amesteca cu smantana si cu nuscoara si se incalzeste (nu se fierbe!).
In vasul de yena formati un strat gros din rondele de cartofi. Puneti compozitia in vasul termorezistent, presarati bucati de unt, usturoi pisat, apoi schweitzer ras. Vasul de yena se introduce in cuptorul incins. Asezonati cu sare si piper.
Cartofii frantuzesti se servesc calzi, ca fel principal sau garnitura.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii





