Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 retete sanatoase cu cartofi. Uita de cartofii prajiti!

4 retete sanatoase cu cartofi. Uita de cartofii prajiti!
Cartofii reprezinta o sursa excelenta de vitamine si carbohidrati, cu un continut ridicat de fibre. Acestia nu ingrasa daca sunt fierti, in coaja. Cartofii copti sau fierti nu ingrasa daca sunt asociati in mod corect cu ulei de masline, rozmarin, sau legume gatite la aburi.


Poti include cartofii intr-o multime de retete delicioase fie ca sunt copti sau fierti. Nu iti recomandam cartofii prajiti deoarece acestia contin o substanta numita acrilamida, care poate fi periculoasa in cantitati mari si poate provoca aparitia cancerului.
Iti propunem, mai jos, 4 retete delicioase cu cartofi:
1. Crochete de cartofi la cuptor
Crochetele de cartofi la cuptor pot fi servite cu succes ca aperitiv la orice eveniment festiv. Crochetele vor fi pe placul tuturor pentru ca sunt delicoase, crocante si foarte satioase. Vezi aici reteta!
2. Cartofi frantuzesti la cuptor
Cartofii frantuzesti sunt deliciosi si usor de preparat. Sunt gata in 45 de minute. Vezi aici care sunt ingredientele necesare pentru aceasta reteta!
3. Cartofi cu ardei si branza de vaci
Iata o reteta satioasa, potrivita pentru pranz, cu cartofi, ardei, branza si ou. Atentie la portii, pentru ca ingrasa. Vezi aici cum se prepara!
4. Supa-crema de cartofi
Supa-crema de cartofi este sanatoasa si hranitoare, nu este deloc greu de preparat, si este foarte consistenta. Aceasta reteta o sa va placa cu siguranta deoarece telina si patrunjelul ii dau o savoare minunata. Iata aici reteta!


Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 42 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi prajiti

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0