Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce este maladia urii sau boala resentimentelor adanci?

de Sunt Fericita la 2014-07-31
Ce este maladia urii sau boala resentimentelor adanci?
Asa este denumit cancerul in psihosomatica: maladia urii sau boala resentimentelor adanci.


Astfel, acestei boli i se atribui radacini psihologice adanci. Dupa o perioada in care ai trecut printr-o situatia ce iti trezeste ura si resentimente puternice, cancerul se poate instala. Este ca si cum corpul tau s-ar intoarce singur asupra sa, cu toate armele de lupta gata sa atace.

Asa cum informeaza SfatulParintilor.ro, in corp exista intotdeauna celule  canceroase doar ca ele sunt tinute in frau de catre celulele sistemului imunitar. Daca sistemul imunitar este puternic, numarul celulelor canceroase este mereu tinut in frau.

In momentul in care nu ne hranim corect, cand avem parte de perioade lungi de stres, cand apare vreo situatie in care ura si resentimentele sunt la cote maxime, se poate declansa un astfel de eveniment, care poate creste activitatea celulelor canceroase.

Cu alte cuvinte, orice faci, oricum traiesti, trebuie sa intelegi ca se poate lupta cu cancerul pe doua planuri: fizic si psihologic.

Pe plan fizic, cercetatori numerosi spun ca ideal este daca duci o dieta alcalina, care se bazeaza pe pH-ul din organism.

Ce inseamna sa mananci alcalin? Sa consumi cat mai multe legume verzi (brocoli, varza, mazare, telina samd), sa elimini carnea si proteinele animale, branza fermentata si tot ce mai provoaca aciditate in corp.

Daca doresti sa afli mai multe despre modul in care dieta alcalina lupta cu celulele canceroase si ce alimente sa consumi pentru plus de protectie in fata multor boli si afectiuni, consulta Ghidul Dieta Alcalina pentru un stil de viata sanatos.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta alcalina

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0