Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 diete neobisnuite la care au apelat celebritatile de la Hollywood

de Raluca Garbea la 2018-06-04
10 diete neobisnuite la care au apelat celebritatile de la Hollywood
De la dieta oarecum �ciudata� a lui Marilyn Monroe la cea macrobiotica a Madonnei, vom vedea ce diete s-au bucurat de popularitate la Hollywood, de-a lungul anilor.


1. Beyonce
 
Pentru rolul din musicalul “Dreamgirls”, Beyonce a tinut dieta Master Cleanse bazata pe lichide - apa cu lamaie si piper cayenne. Aceasta dieta a fost creata de Stanley Burroughs, cu scopul de a curata corpul de toxine, avand, totodata, capacitatea de a reduce semnificativ din greutatea corpului.
 
2. Marilyn Monroe

 
Marilyn Monroe isi incepea diminetile cu un pahar de lapte cald in care adauga doua oua crude. Apoi, sarea peste masa de pranz, iar pentru cina manca ficat, friptura, morcovi si un desert, de obicei inghetata.
 
3. Elizabeth Taylor
 
Elizabeth Taylor prefera propriile retete unice, cum ar fi: branza de vaci cu smantana si fructe sau sandvis cu friptura si unt de arahide.
 
4. Sarah Michelle Gellar
 
Sarah Michelle Gellar a urmat o dieta timp de 7 zile, mancand in principal supa de varza. In supa de varza, a adaugat, in mod alternativ, legume, fructe, lapte si iaurt, dar si carne slaba si orez brun.
 
5. Kate Middleton
 
Pentru nunta regala, Kate Middleton a urmat dieta Dukan. Dupa ce a inceput cu proteine si legume, dieta s-a impartit in trei etape, fiecare tinand o saptamana, cu variatii in functie de cate kilograme trebuie date jos.
 
6. Lady Gaga
 
Lady Gaga a urmat dieta lui Tracy Anderson care se bazeaza pe mancare pentru copii, un plan ce inlocuieste primele doua mese ale zilei cu alimente pentru copii, urmate apoi de o cina consistenta.
 
7. Madonna
 
Madonna a urmat dieta macrobiotica extrem de stricta, care elimina graul, ouale, carnea si produsele lactate. Dieta incurajeaza consumul de fructe si legume sub forma de sucuri si supe.
 
8. Gwyneth Paltrow
 
Dupa ce a fost diagnosticata cu alergii alimentare, Gwyneth Paltrow s-a orientat spre alimente cat mai sanatoase, eliminand, in cele din urma, painea, carnea rosie si laptele de vaca. Ea isi incepe dimineata cu un suc verde si mentine o dieta fara gluten, pe tot parcursul zilei.
 
9. Megan Fox
 
Pentru a elimina greutatea apei si pentru a isi curata organismul, Megan Fox consuma otet de cidru de mere.
 
10. Victoria Beckham
 
Victoria prefera dieta alcalina, care ii mentine pH-ul corpului intre 7,35 si 7,45 si care nu sporeste nivelul de aciditate din organism. Printre alimentele alcaline, se numara: lamaile, varza alba, varza rosie, broccoli, pepenele rosu, spanacul, urzicile, merele, avocado, sucurile de radacinoase si asa mai departe.
 
 
 
Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vedete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hollywood

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0