Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce haine pentru bebelusi sa cumperi atunci cand vrei sa le faci cadou unei proaspete mamici

de Sunt Fericita la 2021-09-20
Ce haine pentru bebelusi sa cumperi atunci cand vrei sa le faci cadou unei proaspete mamici
Venirea pe lume a unui copilas este un eveniment de o insemnatate aparte atat pentru membrii familie, cat si pentru persoanele apropiate si prieteni. Cu prilejul nasterii, exista obiceiul ca rudele si toti cei apropiati familiei sa daruiasca tot felul de lucrusoare, care sa ii foloseasca celui mic: de la articole vestimentare, pana la accesorii sau chiar si jucarii.


In cazul in care doresti sa faci cadou haine pentru bebelusi, iata ce articole vestimentare ar trebui sa ai in vedere:

 

1. Body-uri din bumbac cu capse laterale

 

Fara indoiala, primul lucru pe lista ta de cumparaturi de haine bebelusi ar trebui sa fie body-ul realizat din bumbac. Acest obiect vestimentar este absolut indispensabil celui mic, mai ales in primele luni de viata. Indicat ar fi sa achizitionezi cate un body din fiecare model: cel maiou, cel cu maneca scurta si cel cu maneca lunga.

 

De asemenea, asigura-te ca optezi pentru versiunea de body cu capse laterale, nu cel clasic. In primele luni de viata, modelele cu capse suplimentare sunt cele mai utile pentru proaspetele mamici, deoarece permit schimbarea mai usoara a copilasului. Ai grija sa cumperi doar body-uri prevazute cu sisteme de prindere plastifiate, care nu contin metale grele, deoarece pielea princhideilor este foarte sensibila.

 

2. Salopete cu pantaloni cu botosei realizate din bumbac natural, cu capse laterale

 

Din gama de haine pentru nou nascuti ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui copilas in primele luni de viata si pe care le poti darui cu succes se numara si salopetele cu pantaloni cu botosei si cu capse laterale, realizate din bumbac.

 

Deosebit de confortabile, pot fi purtate atat pe post de pijama sau prin casa, cat si pe afara, la o plimbare prin parc, pe sub geaca. Bumbacul mentine confortul termic al micutului, in timp ce ii lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva.
 

 

3. Caciulite din bumbac natural

 

Pe langa hainele pentru nou nascuti pe care le poti achizitiona drept cadou, nu trebuie sa pierzi din vedere nici accesoriile, deoarece reprezinta o alternativa foarte buna atunci cand esti in pana de idei. De exemplu, caciulile pentru bebelusi realizate din bumbac sunt excelente pentru a-l feri pe cel mic de frig, de curent si, implicit, de raceli, atunci cand se afla in aer liber, in zilele mai racoroase, cat si in incaperi in care este aer conditionat, in zilele mai calduroase.

 

Bumbacul este un material care ii ofera bebelusului tot confortul termic de care are nevoie, in timp ce il protejeaza de curent. In acelasi timp, nu ii supraincalzeste capsorul si ii lasa pielea sa respire. Tocmai din acest motiv, o mamica ar fi mai mult decat incantata daca ar primi pentru micutul ei un astfel de cadou.

 

4. Manusi din bumbac natural

 

Manusile fac parte si ele din arsenalul de haine si accesorii pentru nou nascuti de care un copilas are nevoie, de aceea reprezinta un cadou ideal. Realizate din bumbac moale si fin, manusile sunt indicate in lunile mai calde pentru a proteja bebelusul de zgarieturile pe care si le poate provoca singur daca nu i-au fost taiate unghiutele inca si in lunile mai reci pentru a-i proteja manutele de frig.

 

In cazul in care ai colindat magazinele in lung si in lat in cautarea celor mai dragute haine pentru nou nascuti pe care sa le faci cadou sau pur si simplu nu stii de unde sa cumperi haine realizate din bumbac la preturi accesibile, recomandarea noastra este Liloo.ro.

 

Acesta este un magazin online de unde poti cumpara cu incredere haine pentru nou nascuti realizate din bumbac natural de calitate, comercializate la preturi rezonabile. Mai mult decat atat, comenzile de peste 100 Lei vor beneficia de transport gratuit. In acest fel, economisesti resurse materiale, dar si timp, deoarece nu va mai trebui sa iei mall-urile la pas in cautarea cadoului perfect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0