Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce nuante de blond sunt potrivite pentru Revelionul 2019 - 2020

de Viorica Ghinea la 2019-12-17
Ce nuante de blond sunt potrivite pentru Revelionul 2019 - 2020
O tinuta perfecta pentru noaptea dintre ani se pregateste din timp fiindca trebuie sa te gandesti la toate detaliile - de la haine pana la culoarea parului. Astazi iti prezentam ce nuante de blond sunt potrivite pentru Revelionul 2019 – 2020. Fie ca esti deja blonda si vrei sa dai un refresh podoabei tale capilare, fie ca iti doresti sa incerci pentru prima oara o nuanta de blond, iti prezentam tendintele pentru noaptea de Anul Nou, care se vor mentine si in 2020 in topul preferintelor.


Nuante de blond potrivite pentru Revelionul 2019 - 2020

Intotdeauna ne dorim sa facem schimbari in viata noastra la granita dintre anul vechi si cel nou, iar cele de look nu sunt doar primele care ne inspira, ci si cele care sunt cele mai usor de pus in practica.

Nuantele de blond au primit multa atentie din partea specialistilor in ultimele sezoane, astfel ca au aparut in topuri noi nuante cuceritoare. Ti le prezentam mai jos alaturi de cele deja consacrate in domeniul colorarii parului.

Nuanta de blond platinat

Nuantele de blond foarte deschis se mentin in tendinte si in 2020, iar in noaptea de Revelion vei face furori daca vei opta pentru blond platinat. Din pacate, nu este una dintre nuantele care se obtin fara provocari, asa ca te sfatuim sa te bazezi pe mainile princepute ale unui specialist in domeniu. Include in ritualul de ingrijire a parului vopsit un sampon mov care sa te ajute sa iti mentii cositele de elf in toata splendoarea lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Minges (@hairandbeautybyhailey) on


Nuanta de par baby blonde

Daca iti doresti sa incerci o nuanta de blond mai deschisa, insa simti ca blondul platinat este un teritoriu prea indepartat, avem o veste buna. Pentru noaptea de Revelion, alege nuanta de par baby blonde. Este o nuanta calda de blond, dar care prezinta si note reci. Este potrivita tuturor tipurilor de ten, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu te-ar avantaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anıl Ä°rtem Saç Tasarım (@anilirtem_sactasarim) on

Nuanta de blond auriu

Specialistii recomanda pentru noaptea de Revelion nuantele de blond auriu gratie aerului bland, feminin si rafinat pe care il ofera. O astfel de vopsea de par iti va scoate in evidenta culoarea ochilor si iti va complimenta tenul. Ne place cum se vede alaturi de o rochie verde smarald, una rosie ca focul ori una albastru clasic, culoarea anului 2020. Alege-ti vopseaua de blond preferata de pe profihairshop.ro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAINÃ DECANINE (@kainandecanine) on

Nuanta de blond cenusiu

Te numeri printre femeile pasionate de nuantele de blond cenusiu? Avem o veste buna pentru tine! Este perfecta pentru noaptea dintre ani si primeste voturi pozitive din partea specialistilor si pentru anul urmator. Pentru Revelion nu iti recomandam un blond cenusiu inchis, ci unul combinat din blond cenusiu deschis si bej. Vei obtine un look cu adevarat seducator.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hot Hair Inc. (@hothairinc) on

Nuanta de blond caramel

Printre nuantele de blond cu care vei face senzatie in noaptea de Revelion se numara si cea cu tenta de caramel. Este perfecta pentru brunetele care vor sa adauge putina stralucire podoabei lor capilare. In plus, nici procesul de vopsire nu va fi unul anevoios si de lunga durata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PROVO beauty lounge (@provobeautylounge) on


Pe tine ce nuante de blond te atrag pentru nooaptea de Revelion?



Sursa foto: instagram.com, pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0