Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli de ingrijire a parului care te imbatranesc

de Alina Negrutiu la 2021-01-04
Greseli de ingrijire a parului care te imbatranesc
Stim cu toate ca firele de par te fac sa arati mai batrana. Se pare insa ca mai sunt alte cateva moduri prin care parul tau poate aduce ani in plus la infatisarea ta. Citeste mai jos si afla de ce sa te feresti.


Ai tot parul tuns la aceeasi lungime.
Fara scari, adica. Parul tau nu va avea acea magica si proaspata calitate pe care stilistii o numesc miscare.  Parul tuns intrepte mai lungi indeparteaza greutatea din jumatatea de jos a parului, pentru ca intreaga coafura sa poata tresari odata cu tine. Si, in timp ce liniile drepte accentueaza liniile fetei, scarile inmoaie trasaturile. Daca,d e exemplu, vrei ca fata sa para mai rotunda si pometii mai accentuati, ai in vedere un breton lung, taiat asimetric si care sta pe o parte.
Ai rafturile pline de produse de styling.
Daca folosesti mai mult de un produs de styling pentru a obtine volum, efectul s-ar putea sa fie exact contrar. Spuma, gelul si spray-ul de par iti confera volum cateva ore, dar fac parul sa arate teapan si ii tocesc stralucirea, o combinatei care imbatraneste. Daca ai o coafura care nu este foarte grea in partea de jos, nu ai nevoie sa-ti incarci parul cu tot feluld e produse. Un pic de spuma este de ajuns. Dupa ce iti usuci parul, foloseste un pic de ser cu silicon pentru a adauga stralucire. Sau, si mai bine, ulei de par ce contine ulei de argan.
Esti foarte blonda.
Pielea isi pierde din pigment pe masura ce imbatranesti si parul oxigenat exagerat indeparteaza orice urma de ton cald de pe chipul tau. Mai bine foloseste o nuanta de baza si fa-ti suvite care sa fie galben miere sau unt, in niciun caz platina sau bej care te fac sa arati obosita, cu un aspect bolnavicios.
Ai varfuri uscate si despicate.
Pe masura ce imbatranesti, parul isi pierde nu numai pigmentul, ci si abilitatea de a retine umezeala. Ca sa-i mentii supletea si stralucirea – semnele tineretii – este nevoie de un pic de efort. Fa-ti un tratament cel putin o data pe saptamana, nu te spala cu sampon decat o data la doua zile si taie-ti mereu varfurile despicate.
Ai parul foarte inchis la culoare.
Negrul sau maroul foarte inchis adancesc umbrele pe fata ta, atragand atentia asupra ridurilor si pungilor de sub ochi. Daca ai pielea deschisa la culoare, un par negru accentueaza contrastul dintre par si scalp, ceea ce evidentiaza si mai mult faptul ca firele de par s-au imputinat. Niste suvite mai deschise in jurul fetei fac culoarea mai naturala. Nu vrei sa pari ca ai purta o peruca. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire a parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varfuri despicate

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0