Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: De cate ori am voie sa ma indragostesc in viata asta?

Gandurile unei femei mature: De cate ori am voie sa ma indragostesc in viata asta?
M-am uitat in cele din urma la filmul ’47 ronin’. Mi-a fost teama sa ma apropii de el initial, pentru ca nu a primit cronici foarte bine si, da, Keanu Reeves este una dintre placerile mele vinovate. In mod normal, nu ma dau in vant dupa bruneti, tresar la un par blond ingemanat cu ochi azurii sau verzi. Insa Keanu Reeves are niste taceri pline de seva, lungi, ochi migdalati si o voce frumoasa. Unii ar comenta ca am precizat doar aspectul fizic, nimic din jocul actoricesc.


Nu se insala. Nu cred ca este un actor bun, ci unul frumos. Asa ca aveam motive suficiente sa ma uit la filmul de care v-am povestit. Apoi a inceput povestea. Cu picuri de onoare, vrajitorii, dragoni, extraterestri, iarasi onoare si multa, multa dragoste. Povestea intreaga asta si vrea sa redea: onoarea este mai presus decat orice, iar mai presus de onoare este dragostea.
Ea il iubeste pe el si asta duce la frangerea inimii tatalui si la caderea cetatii. Si, in cele din urma, la moartea tatalui, dar si la moartea lui. Ceea ce nu inseamna si sfarsitul iubirii, caci el ii promite ca o va cauta si in zece mii de vieti pana o va gasi din nou, iar ea ii promite ca il va astepta in fiecare dintre ele.
Mi-a placut mult, mult modul in care personajele au ales sa-si exprime cele mai intense sentimente: prin plecarea capului. Te iubesc, esti inima mea, sotul meu pe care nu l-am mai vazut de un an si, cand apari, imi plec capul in forma de salut, de urare de bun venit, de bucurie extrema. Esti fiul meu si urmeaza sa fii ucis, imi plec capul sa-ti onorez trecerea. Asist la sinuciderea ta nobila, tu, cel pe care o sa-l astept mii de ani in toate vietile ce mi-au fost date, dar imi plec capul sa respect legea, sa nu sfidez firea, lumea, sa nu te sfidez pe tine.
Nu neg ca filmul mi-a redeschis apetitul pentru indragostire. Si primul care a fost la indemana s-a nimerit sa fie el. Imediat mi-am imaginat ca am fost, la randu-mi, remarcata, si ca urmeaza, inevitabil sa ne intalnim. Vom lucra impreuna cateva zile, prefacandu-ne ca totul este in regula, ca nu zambim doar pentru a fi remarcat de celalalt, ca nu ne unduim artistic, uitand de durerile artritice, doar pentru celalalt. Armonia se va rupe insa intr-o seara cand, lucrand amandoi pana tarziu, cadem unul in bratele celuilalt cu ochii aproape inlacrimati, cu rasuflarea intretaiata de emotie si dorinta. Ne cautam si ne imbratisam cu disperarea rusinii si a dragostei impartaste. Asa cum au facut-o Richard Gere si Julia Ormond in First Knight.
Probabil imi va trece in doua zile, dar acum sunt pulbere indragostita de el. Repet intrebarea din titlu: de cate ori am voie sa ma indragostesc in viata asta? Dar in urmatoarea?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre onoare

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0