Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ceasuri barbatesti - 3 modele de nelipsit

de Sunt Fericita la 2019-10-28
Ceasuri barbatesti - 3 modele de nelipsit
Ceasul este unul dintre accesoriile barbatesti, cu un efect garantat, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunui barbat. Sunt disponibilie modele variate, insa doar trei dintre acestea sunt recomandate barbatilor care stiu sa isi exprime masculinitatea. Asadar, iata 3 stiluri elegante de ceasuri pe care orice barbat trebuie sa le detina.


Achizitionarea unui ceas nu poate fi facuta la intamplare, mai ales ca modelul trebuie sa tina cont de cateva criterii. Un ceas trebuie sa fie potrivit atat in cadrul unui eveniment special, elegant, cat si intr-o tinuta casual ori chiar sport. Asadar, iata propunerea noastra pentru 3 stiluri de ceasuri.
 
Ceas de curse. Sunt modelele de ceasuri pe care le gasesti intr-o gama variata de culori exotice, insa caracteristicile sunt cele care definesc calitatea ceasului. Un cronograf este un ceas care are o functie de cronometru separat si care, de obicei, include un sub cadran suplimentar. Tahimetrul este tipul de rama folosita pentru a face calcule de timp si de distanta. Marcajele exterioare afiseaza viteza in unitate masurata pe ora, prin masurarea numarului de secunde pentru o deplasare, pe o distanta cunoscuta. 
 
Ceas aviator. Nu este definit de un stil anume , insa aceste modele de ceasuri evolueaza o data cu industria aviatica. Ceasurile si-au dezvoltat de-a lungul timpului mai multe tehnologii si s-au adaptat cerintelor pietii. Acum, cele mai vechi ceasuri pe care le purtau pilotii au fost inlocuite cu ceasuri obisnuite, insa cateva dintre caracteristiciele importante au ramas aceleasi. Mai exact, ca trebuie sa fie cat mai exacte, pentru a putea fi cititie in orice conditii, chiar si de lumina slaba. De-a lungul timpului, fortele aeriene au dezvoltat ceasuri cu functii specifice ale aviatiei.
 
Dress Watch. Ceasurile cu aceasta denumire sunt de fapt ceasurile elegante purtate la costumele elegante si in intalnirile de afaceri. Caracateristica principala a ceasurilor este simplitatea, acestea fiind potrivite pentru orice tinuta eleganta. Ceasul trebuie sa fie proportional cu incheietura mainii purtatorului, pentru a nu atrage atentia asupra lui. Ceasul dress watch trebuie sa fie suficient de subtire pentru a putea aluneca usor sub manseta camasii,  dar si pentru a se asorta cu regulile standard de potrivire a metalelor si a bratarii din piele cu pantofii si cureaua pantofilor. Ecranul ceasului dress watch nu are prea multe functii, tocmai pentru a respecta simplitatea, cifrele care indica ora fiind foarte mici. Cadranul ceasurilor din acest stil este doar in culoarea alba sau neagra. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Candidoza vaginala este o infectie cauzata de ciuperca Candida albicans. Conform Organizatiei ...
    Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0