Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Excentricitati de vedete. Fotbalistii si numele ciudate pe care le-au ales pentru copiii lor

Excentricitati de vedete. Fotbalistii si numele ciudate pe care le-au ales pentru copiii lor
Mai multi fotbaliÅŸti celebri au ales nume cel putin interesante pentru copiii lor, cum ar fi Kai, Luna, Harper Seven sau Liberty, jurnalul Daily Mirror oferind cateva explicatii privind alegerea acestora. De la nume de copii precum Cassius, Kai, Seven pana la Liberty sau Luna, iata motivele pentru care vedetele au ales aceste nume...


Cassius Joseph Barton - Joey Barton ÅŸi-a numit astfel fiul nascut saptamana trecuta, in onoarea legendarului pugilist Muhammad Ali, nascut Cassius Clay.

Harper Seven Beckham - Cel de-al patrulea copil al cuplului David ÅŸi Victoria Beckham, s-a nascut in iulie 2011. Fotbalistul englez mai are trei fii, Brooklyn Joseph (nascut in 1999), Romeo James (2002) ÅŸi Cruz David (2005). Brooklyn se pare ca a primit numele cartierului din New York in care a fost conceput, astfel ca este posibil ca ÅŸi in cazul surioarei lui situatia sa fie la fel. Mai exista speculatii ca Harper ar fi primit numele fratelui Marx preferat al lui David Beckham, insa cel mai probabil numele fetitei este un tribut adus romancierei Harper Lee, autoarea romanului "Sa ucizi o pasare cantatoare"" (To kill a mockingbird) ÅŸi fostului numar de pe tricou al lui David.

Kai Rooney - Wayne Rooney a ales acest nume pentru fiul sau, in octombrie 2009, cel mai probabil fiind inspirat de faptul ca o actrita celebra in Anglia, Daniella Westbrook, are un copil cu acelaÅŸi nume. O alta explicatie ar fi ca in hawaiana Kai inseamna ocean.

Luna Lampard - Avand in vedere ca fosta sotie a lui Frank Lampard, Elen Rives, este spaniola, ne putem gandi ca fetita celor doi, nascuta in august 2005, se numeÅŸte Luna de la cuvantul similar din limba spaniola. Insa nu trebuie uitat faptul ca anterior Victoria Beckham spusese ca iÅŸi va numi prima fiica Luna, dar ÅŸi ca un personaj principal dintr-un serial preferat de Lampard are acest nume.

Liberty Giggs - Nascuta in 2003, fiica lui Ryan Giggs poarta numele unui magazin celebru din Londra. Daily Mirror mentioneaza ironic ca numele ar putea veni ÅŸi de la faptul ca Giggs obiÅŸnuia sa creada ca are libertatea sa faca sex cu cate femei doreÅŸte.

Ronald Ronaldo - Fiul lui Ronaldo s-a nascut in aprilie 2000 ÅŸi a primit acest nume in onoarea lui Ronald McDonald. "Imi plac burgerii aceia", ÅŸi-a justificat alegerea Ronaldo.

Larenz Ferdinand ÅŸi Tate Ferdinand - Cei doi fii ai lui Rio Ferdinand, nascuti in 2006, respective 2008, au primit numele actorului preferat al fotbalistului, Larenz Tate. "Becky ÅŸi eu adoram numele Larenz Tate ÅŸi nu ne puteam hotari ce parte sa alegem. Dar pentru ca mai avem un baiat, avem acum ambele nume", a explicat Rio.

Emma Lynn Hughes ÅŸi Emlyn Hughes Jr. - Fostul international englez Emlyn Walter Hughes, decedat in 2004, evident s-a inspirat din propriul sau nume, insa nu a ajuns la nivelul fostului campion la box George Foreman, care ÅŸi-a numit cinci fii George Jr., George III, George IV, George V ÅŸi George VI ÅŸi doua fiice Freeda George ÅŸi Georgetta.

Jaydon Jean-Claude Bridge - Nascut in 2006, micutul pentru care Wayne Bridge trebuie sa ii plateasca fostei sale partenere Vanessa Perroncel 6.000 de lire sterline pe luna a primit numele Jaydon, care inseamna "recunoscator" in ebraica.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vedete

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0