Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Celebritati care au primit doctorate onorifice

Celebritati care au primit doctorate onorifice
Recent, Robert De Niro a primit gradul de doctor onorific in arte frumoase din partea Colegiului Bates din Maine, dupa ce a tinut discursul de incheiere a anului scolar. Acesta este al doilea doctorat al actorului care mai are unul, tot in arte frumoase, din partea Universitatii New York, de data aceasta, primit in 1996. De Niro a fost doar unul dintre cele trei persoane publice onorate in acea zi, pe langa un ziarist, Gwen Ifill si un biolog molecular, scrie Business Insider.


Toti trei sunt doar o mica parte din lista lunga de celebritati care au primit, in Statele Unite, doctorate onorifice. In cazul unora, cum ar fi Meryl Streep, de exemplu, acesta cade bine, dar alti alesii sunt cel putin bizari (vezi broasca Kermit the Frog).
Vreti mai multe nume? Iata mai jos:
Jon Bon Jovi: doctorat in umanioare din partea Universitatii Monmouth, in 2001. 
Yoko Ono are doua doctorate pentru munca umanitara. Dupa moartea sotului sau, muzicianul John Lennon, Yoko Ono a infiintat Parcul Strawberry Fields Memorial, muzeul John Lennon si Fondul de Burse John Lennon, care este vizat de studentii de la Universitatea din Liverpool.
Si da, broscoiul Kermit are un doctorat real de la un colegiu din New York. Inutil sa spunem ca, la primirea diplomei, in 1996, broscoiul a tinut un discurs memorabil.
Aretha Franklin are PATRU doctorate onorifice. Regina muzicii soul a primit nu o diploma de doctor, ci patru: de la Colegiul de Muzica Berklee, in 2006, de la Universitatea Pennsylvania, in 2007. Tot doctorat in muzica a primit, in 2010 de la Universitatea Yale si a mai luat unul, in 2011, de la Universitatea Case Western Reserve.  
Meryl Streep are si ea patru doctorate onorifice. In 1983, a primit un doctorat onorific din partea Universitatii yale. In 2009, de la Universitatea Princeton. Mai recent, in 2010, si din partea Harvard.
J.K. Rowling detine SASE doctorate onorifice. Autoarea seriei Harry Potter are un doctorat de la Universitatea Harvard, in 2008. A mai primit si din partea Universitatii St. Andrews (2000), din partea Universitatii Napier (2000), a Universitatii din Exeter (2000), a celei din Edinburgh (2004) si a Universitatii Aberdeen (2006).
Starul australian Kylie Minogue a primit si ea un doctorat, in stiintele sanatatii, din partea unei universitati englezesti (Universitatea din Essex, Anglia, in 2001.
Normal ca si Oprah are unul. Este vorba despre un doctorat in litere, primit in 2009. In discursul afiliat a vorbit despre curaj, alegeri corecte si ajutorarea celorlalti.
David Bowie a fost premiat de Colegiul de Muzica Berklee din Boston, in 1999. 
Acelasi colegiul nu l-a uitat nici pe rockerul Steven Tyler (in 2003).
Chiar si Mike Tyson are un doctorat. In Litere, din partea Universitatii Central State din Ohio, din 1989.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celebritati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kylie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0